30 iulie 2021

TR News

Stiri din Teleorman

sinucigas teleorman

6 teleormăneni au vrut să-și pună capăt zilelor! 3 au și reușit

S-au înmulțit cazurile de suicid. 6 teleormăneni au vrut să-și pună capăt zilelor. Din păcate, 3 dintre ei au reușit!

Acest sfârșit de săptămână pare că a fost destul de greu de suportat pentru trei teleormăneni. Oamenii au încercat să-și ia viața, în aceste ultime zile, însă au fost salvați de echipajele Ambulanței.

Pentru alți 3 oameni însă, ambulanțierii s-au dovedit neputincioși, singurul lucru pe care au putut să-l facă fiind constatarea decesului. Este vorba despre un bărbat de 70 de ani din Smârdioasa, despre un bărbat de 73 de ani din Ciuperceni și despre un alt bărbat, de 61 de ani, din Turnu Măgurele.

Ce îi împinge să comită acest gest?

Motivaţiile ce stau la baza actului sinucigaş sunt adesea altele decât cele imaginate de cei care investighează aceste cazuri.

Specialiștii au încercat să studieze motivele care îi împing pe oameni să comită acest gest. Ultimul în acests ens a fost realizat pe 120 de persoane care încercaseră, în ultimii trei ani, să se sinucidă, dar fuseseră salvate. Rezultatul a fost surprinzător. Multe dintre motivaţiile despre care se crede că ar avea un rol major în sinucidere sunt rar întâlnite. De exemplu, încercările de sinucidere reprezintă rareori un rezultat al impulsivităţii, un strigăt de ajutor sau un efort de a scăpa de o problemă financiară sau practică.