11 mai 2021

TR News

Stiri din Teleorman

accident rutier

9 teleormăneni, victime ale accidentelor de circulație

9 teleormăneni au fost, în acest week-end, victime ale unor accidente de circulație. Opt dintre ei au fost implicați în evenimente rutiere petrecute chiar în Alexandria.

Week-endul care tocmai s-a încheiat s-a dovedit a fi nefast pentru nouă teleormăneni. Aceștia au fost victimele unor accidente de circulație, trei dintre evenimente petrecându-se chiar în municipiul reședință de județ.

Două accidente, în doar câteva ore

Două dintre accidente s-au petrecut ieri după amiază. Primul a avut loc la ora 14:40, în localitatea Drăgănești Vlașca. Un argeșean care conducea o autoutilitară pe Drumul Național 6, a acroșat o bătrână de 81 de ani din localitate care s-a angajat în traversarea drumului, prin loc nepermis şi fără să se asigure. Bătrâna a ajuns la spital cu răni ușoare, iar șoferul s-a ales cu dosar penal.

Câteva ore mai târziu, un șofer de doar 18 ani, din Alexandria, a cauzat un alt accident soldat cu vătămarea uşoară a unei persoane.

”V.D., de 18 ani, din municipiul Alexandria, în timp ce conducea auto „Opel Vectra”, pe fondul altor preocupări în timpul mersului, nu a respectat semnificaţia indicatorului „Oprire” şi nu a acordat prioritate de trecere autoturismului „Volkswagen Golf”, condus de o persoană din municipiul Alexandria, care circula regulamentar pe strada 1 Mai, stradă cu regim  prioritar, intrând în coliziune cu aceasta. Conducătoarea autoturismului „Volkswagen Golf” a suferit răni uşoare, în cauză întocmindu-se dosar penal”, se arată într-un comunicat de presă remis de Inspectoratul Județean de Poliție Teleorman.