3 persoane s-au înecat într-o baltă! Două persoane sunt fără puls

Update 2 – duminică, 21 iunie

A murit și cel de-al treilea bărbat care s-a înecat vineri seara în canalul de deversare al bălții Gabru din localitatea Teleormanu.

Bărbatul a fost găsit de echipele de intervenție cu puls și transportat la spital.
Deși a intrat în coma, medicii de la Spitalul de Urgență din Alexandria au reușit să-l readucă la viață. Din păcate astăzi inima acestuia a încetat sa mai bată.

Pentru familia lui tragedia este cu atât mai mare cu cât în canalul cu pricina, vineri seara, și-a pierdut viața și fratele mai mic al bărbatului.

Update

Din păcate cele două persoane găsite fără puls au decedat. În ciuda eforturilor medicilor de la Ambulanța Teleorman, tânărul de 18, respectiv 34 de ani au fost declarați decedați.

Cea de-a treia victina, bărbatul transportat la spital a ieșit din comă și este conștient.

Știrea inițială

3 persoane în vârstă de 18, 32, respectiv 36 de ani ani s-au înecat într-un canal din balta GABRU din apropiere de localitatea Teleormanul.

Prima victima, un bărbat de aproximativ 32 de ani, a fost scoasă la mal în stare de inconstiență, cu puls de 80 și saturație 91, cu admisie de oxigen și a fost transportată a fost transportată la UPU Alexandria pentru îngrijiri de specialitate.

Celelalte 2 victime scoase din apă erau fără puls, motiv pentru care s-au început manevrele de resuscitare sub coordonarea personalului medical SAJ.

Deocamdată nu se cunosc imprejurarile producerii evenimentului.

Oamenii legii au deschis o anchetă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *