Întorsătură de situație în cazul persoanelor înecate! Victimele s-au intoxicat cu carbid

Cele 3 persoane înecate în această seara se pare că ”pescuiau” la carbid. Din cauza mirosului extrem de puternic li s-a făcut rău și au căzut în apă.

Braconierii dau dovadă de o imaginaţie incredibilă atunci când vine vorba despre metodele de a scoate peştele din apă. Vechile plase monofilament sunt istorie. Mai nou aceștia folosesc substanţe chimice sau curent electric. Din păcate cele două metode nu sunt periculoase doar pentru pești, ci și pentru oameni.

Asta au pățit și cele 3 persoane care s-au înecat în această seara într-un canal de deversare al bălții Gabru (cunoscut printre localnici drept ”Călugărul”), din apropiere de localitatea Teleormanu. Aceștia au intrat într-un canal în care a fost aruncat în prealabil carbid. În timp ce coborau, din cauza mirosului extrem de toxic li s-a făcut rău și au căzut.

Din păcate, două persoane au fost găsite fără puls. În ciuda eforturilor medicilor de la Ambulanța Teleorman, acestea au decedat.

Cea de-a treia victimă a fost scoasă în stare de inconștiență, dar cu puls și transportată de urgență la Spitajul Județean din Alexandria. Deși a intrat în comă, medicii au reușit să-l readucă la viață, iar în prezent este conștient.

Potrivit informațiilor primite de redactorii TR News se pare că este vorba despre un jandarm, un consilier local și fratele acestuia.

2 thoughts on “Întorsătură de situație în cazul persoanelor înecate! Victimele s-au intoxicat cu carbid

  1. Cel care a ramas in viata,este consilierul local,sunt curios sa vad daca acesta,dupa ce a fost prins la furat de peste cu carbid mai ramane in functie,celalat care a decedat era fratele lui si ocupa si el tot o functie de stat:jandarm, iar tatal acestora ocupa tot o functie de stat, este postasul acelei comune: Marzanesti

  2. Sa inteleg ca jandarmeria romana cu asata se ocupa acum:cu branconajul pestelui cu carbid?pacat caci sunt platiti din bani nostri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *