19 mai 2024

TR News

Stiri din Teleorman

carmen dan daniela

Carmen Dan, ironizată de Marian Godină pe facebook

Carmen Dan, propunerea PSD pentru fotoliul de ministru de Interne a fost ironizată, pe facebook, de Marian Godină. Același Marian Godină care, în urmă cu ceva timp, afirmase despre Teleorman că este județul în care nu există nici o librărie.

Marian Godină, către Carmen Dan: ”să nu confunde căruțele cu mașinile de poliție”

Polițistul din Brașov a aflat că fostul prefect de Teleorman, Carmen Dan, a fost propusă pentru a conduce Ministerul de Interne. Cu toate acestea, nu a ezitat să o ironizeze într-o postare pe facebook.

”Am primit azi câteva zeci sau chiar sute de mesaje în care eram „atenționat” în legătură cu noul ministru de interne, aşa că simt să vă spun că am luat la cunoştință.
Ce să zic…îi urez succes în activitate şi sper să nu confunde căruțele cu maşinile de poliție, aşa cum a confundat buticurile şi gheretele de ziare cu librăriile”, a scris Marian Godină pe facebook.

Marian Godină și Carmen Dan, ”amici” mai vechi

”Relația” dintre Marian Godină și Carmen Dan datează de câteva luni. În luna octombrie, polițistul dezvăluia, tot pe facebook, că în Teleorman nu există nici o librărie.

„Uitându-mă pe nişte tabele, m-am mirat când am văzut că nicio librărie din județul Teleorman nu a dorit să aibă pe raft cartea „Flash-uri din sens opus”. L-am întrebat pe directorul de vânzări al editurii care e explicația. Mi-a răspuns zâmbind. „E simplu, în județul Teleorman nu există nicio librărie.”
Mi-a venit greu să cred, aşa că m-am interesat. Trist, dar adevărat.”, a povestit Marian Godină, la acea vreme.

La scurt timp, Carmen Dan a reacționat, pe aceeași rețea de socializare.

”TELEORMANUL NU ESTE UN JUDEȚ DE INCULȚI ȘI AGRAMAȚI! Dacă un teleormănean caută o carte în județul lui are toate șansele să o și găsească! Conform datelor oficiale de la Registrul Comerțului, nu mai puțin de 255 de firme din Teleorman au autorizat comerțul cu cărți.”, a declarat Carmen Daniela Dan.