21 ianuarie 2021

TR News

Stiri din Teleorman

Vremea rea dă traficul peste cap! Un tir a derapat! Circulația a fost blocată

Ninsoarea a dat peste cap traficul rutier! Pe toate drumurile din județul Teleorman se circulă cu dificultate. Pe Drumul Județean 506 între localitățile Merișani și Guruieni un tir a derapat, blocând parțial circulația rutieră.

Iarna i-a luat prin surprindere

Se circulă în condiții de iarnă pe toate drumurile din județul Teleorman. Din cauza viscolului, munca drumarilor este de sisif.

Șoferii nu sunt pregătiți de iarnă

Se pare că nici șoferii nu sunt pregătiți de iarnă.

”În această dimineață, la ora 08.45, pe 112 s-a solicitat intervenția autorităților pentru deblocarea unui tir care a derapat pe DJ 506, între localitățile Merișani și Guruieni, blocand circulația parțial.

Pentru rezolvarea acestei situații au intervenit membrii Comitetului Local pentru Situații de Urgență Guruieni cu un tractor cu volă și un echipaj de la pompieri”, spun reprezentanții Comitetului pentru Situații de Urgență Teleorman.

Traficul rutier a fost reluat în cel mai scurt timp, fără a fi întâmpinate probleme deosebite.

Șoferii sunt sfătuiți să nu pornească la drum

Având în vedere mesajele de avertizare referitoare la ninsoare şi viscol ale meteorologilor, polițiștii le recomandăm conducătorilor auto să nu pornească la drum în zonele afectate.

În cazul în care călătoria nu poate fi amânată, îi sfătuim pe şoferi să-şi echipeze corespunzător autovehiculele pentru circulaţia în condiţii de iarnă (anvelope specifice sezonului rece, lanţuri antiderapante, lopată, săculeţ cu nisip, o rezervă de combustibil, sistem de climatizare-dezaburire funcţional etc.).

De asemenea, trebuie luată în calcul şi posibilitatea întreruperii circulaţiei pe unele drumuri, iar în acest caz din autovehicul nu trebuie să lipsească haine groase, pături, alimente, apă şi unul sau mai multe telefoane mobile cu adaptor la priza auto.