29 noiembrie 2021

TR News

Stiri din Teleorman

iarna zapada

Vremea face prăpăd! Ambulanțe, autobuze și mașini blocate, accidente rutiere!

Zăpada și viscolul provoacă adevarate probleme în județul Teleorman. Problemele au început odată cu sosirea dimineții!

3 autobuze au rămas înzăpezite

În jurul orei 04.30, trei autobuze, fără pasageri, au rămas înzăpezite pe DJ 506, între localitățile Guruieni și Merișani, traficul fiind partial blocat. S-a luat legătura cu Drumuri Județene, care au intervenit imediat, rezolvând problemele apărute acolo.

O ambulanță a rămas blocată în zăpadă

La ora 07.00, o ambulanță a Serviciului Județean de Ambulanță a derapat rămânând înzăpezită pe DJ 703, între Ciolănești și Baldovinești. Mai multe detalii despre acest subiect AICI

Un camion cu lemne s-a răsturnat

În jurul orei 09.00, un autocamion cu lemne a derapat la intrare în localitatea Balaci (D.N 65 A). În acesta se aflau doi adulți și un copil de 10 ani. Situația a fost rezolvată rapid de drumarii din Dobrotești.

Autoturism cu 4 persoane a rămas înzăpezit

Pe raza localității Antonesti (DJ 612), în jurul orei 09.20, un autoturism în care se aflau patru persoane a derapat și a rămas blocat în zăpadă. Pentru scoaterea mașinii s-a intervenit cu un tractor.

Doi copaci s-au rupt și au căzut pe carosabil

Din cauza gheții, doi copaci s-au rupt, căzând pe DJ 503, pe raza localității Butești, blocând circulația, în jurul orei 09.30. Pompierii militari din cadrul Detașamentului Videle au intervenit cu o autospecială, au degajat cei doi arbori cu ajutorul drujbelor, traficul fiind reluat în cel mai scurt timp.

Autoturism derapat

În jurul orei 10.45, un autoturism, cu un singur pasager, a derapat pe raza localității Moșteni.
A intervenit Detașamentul Videle cu o autospecială de stingere, situația fiind rezolvată fără a fi întâmpinate probleme deosebite.

Un alt șofer a pierdut controlul volanului

Un autoturism a derapat în jurul orei 11.00, pe raza localității Rădoiești, ( DJ 503), fiind implicată o singură persoană. Situația a fost rezolvată de drumarii de la Drumuri Județene.

Accident rutier

În jurul orei 11.10, pe raza localității Rădulești s-a produs un accident rutier. La sosirea echipajelor de intervenție, o descarcerare de la Detașamentul Videle și o ambulanță, s-a constatat faptul că în mașină se aflau două persoane, neîncarcerate, una singură având nevoie de îngrijiri medicale. După acordarea primului ajutor, aceasta a refuzat transportarea la spital.

Nu plecați la drum

Pentru siguranţa dumneavoastră, evitați pornirea la drum pe timp de viscol şi ninsoare puternică, iar, dacă deplasarea este absolut necesară, să va informați, în prealabil, dacă pe traseul stabilit nu sunt drumuri blocate.

Înainte de plecare, asigurați-va că sistemul de încălzire funcţionează eficient, rezervorul de combustibil este plin, iar autovehiculele sunt echipate corespunzător pentru circulaţia în condiţii de iarnă (anvelope specifice sezonului rece, lanţuri antiderapante, lopată, săculeţ cu nisip etc.). Urmariti la posturile radio/tv buletinele meteorologice şi recomandările autorităţilor centrale şi locale.