23 ianuarie 2022

TR News

Stiri din Teleorman

Vom avea echipă în Liga 2! Turnu Măgurele este matematic promovată

Veste bună pentru microbiștii din Teleorman. Din sezonul viitor vom avea o echipă în Liga 2. Turris Oltul Turnu Măgurele a promovat matematic în Liga 2 cu patru etape înainte de finalul campionatului.

Turnu Măgurele este matematic promovată

Turris Oltul Turnu Măgurele e a doua echipă din Liga 3 care reuşeşte să promoveze matematic în Liga 2. Echipa din Turnu Măgurele a câştigat Seria a 3-a cu patru etape înainte de finalul sezonului. Turnenii s-au luptat pentru promovare cu U Craiova 1948 SA, CSM Alexandria şi ACS SR Municipal Braşov.

Vom avea echipă în Liga 2!

Echipa din Turnu Măgurele a profitat de înfrângerea surprinzătoare de pe teren propriu înregistrată de U Craiova 1948 SA, 0-3 cu U Craiova 1948 CS 2.

Startul petrecerii la Turnu Măgurele a fost dat după meciul de acasă împotriva Unirii Bâscov. Elevii lui Erik Lincar s-au impus lejer cu scorul de 6-0 și astfel s-au distanţat la 12 puncte şi nu mai pot fi depăşiți în ultimele patru etape rămase de disputat din acest sezon. Mai mult decât atât, echipa teleormăneană stă mai bine și la rezultate directe cu formaţia de pe locul secund, U Craiova 1948 SA.

De la Liga județeană, la lupta pentru glorie

În urmă cu doar 3 ani, echipa din Turnu Măgurele se bătatea la titlu în Liga Județeană de fotbal cu FCM Alexandria. Lupta s-a dat până în ultima etapă, iar Turnenii au reușit să promoveze. Susţinută financiar de Consiliul Local turnu Măgurele, dar și de Valentin Dragnea, fiul liderului PSD Liviu Dragnea, echipa din Turnu Măgurele a reuşit promovarea în Liga 2 după doar două sezoane pentrecute în Liga a 3-a.

Stadion modern pentru Oltul Turris Turnu Măgurele

Dacă în primul an petrecut în Liga a 3-a jucătorii din turnu au evoluat ”acasă” pe un teren de ”țară” (stadionul din Saelele), de anul trecut pasionații de fotbal din Turnu Măgurele au un stadion modern.

Conducerea clubului Turris Oltul şi primăria Turnu Măgurele au ajuns la o înţelegere ca formaţia să îşi desfăşoare jocurile pe noul stadion din oraş, unul care are inclusiv nocturnă.

Primul meci, cel în care s-a făcut şi inaugurarea stadionului, a fost cu FCSB 2, la care au fost prezenţi peste 1500 de spectatori.

Clasament Liga 3, Seria 3