27 noiembrie 2020

TR News

Stiri din Teleorman

vești proaste de la meteorologi burniță

Vești proaste de la meteorologi! Ninsori, burniță și frig, în zilele următoare

Vești proaste de la meteorologi. Vremea se strică în zilele următoare, ceea ce înseamnă că iarna este destul de aproape.

Ninsori, burniță și frig, în zilele următoare

Cu doar câteva zile înainte de a intra, calendaristic, în iarnă, vremea pare că ne pregătește pentru ce va urma. Meteorologii anunță vreme închisă, ceață, burniță și temperaturi scăzute pentru aproape toată țara.

Astăzi, în sud și în est vremea va fi în general închisă și, local, va fi ceață și, izolat, burniță. În zona Carpaților Occidentali, trecător, vor fi posibile și fulguieli.

Mâine, la munte va ninge. Înnorările vor cuprinde, însă, treptat, toate regiunile.

De luni, vremea se va și răci semnificativ, anunță meteorologii. Cerul va fi noros și temporar vor cădea precipitații, pe arii relativ extinse, în prima parte a zilei, în toate regiunile, apoi mai ales în cele sudice, estice și centrale. La munte vor fi ninsori.

Vești proaste de la meteorologi. În Teleorman va cădea burniță

Nici Teleormanul nu va scăpa de vremea urâtă, de final de noiembrie și început de iarnă. Astăzi, avem parte de ceață și burniță, iar mâine, de ploaie. Totuși, temperaturile maxime sunt, încă, destul de prietenoase, oscilând, în weekend, între 10 și 11 grade Celsius.

De luni, însă, vine frigul și în județul nostru. Așa că, la începutul săptămânii, vremea se va răci față de zilele anterioare. Vor fi înnorări persistente și temporar va ploua. Și marți vremea se va menține închisă, iar valorile termice vor continua să scadă. În plus, nu scăpăm nici de ploi.

În ceea ce privește temperatura aerului, aceasta va înregistra valori maxime de până la 8 grade Celsius, luni, și cel mult 5 grade marți.

Atenție și la minimele termice. Acestea vor atinge, marți noapte, minus 2 grade Celsius, în Alexandria, conform prognozei de la această dată.

Cum va fi vremea până la sfârșitul săptămânii viitoare

De miercuri până vineri, spun meteorologii, vremea se va încălzi ușor și treptat, în toate regiunile, valorile termice urmând a se situa, în general, în jurul celor specifice perioadei. Totuși, probabilitatea de apariție a precipitațiilor va fi în creștere, la început în vest și sud-vest, apoi și în restul teritoriului.