26 noiembrie 2020

TR News

Stiri din Teleorman

A fugit de poliție

Urmărire ca-n filme! Un șofer a fugit de poliție. A fost prins în județul Olt

Un șofer teleormănean a fost tras pe dreapta după o urmărire ca-n filme. Șoferul a ignorat semnalele polițiștilor de a trage pe dreapta și a demarat în trombă. A fost prins în județul Olt.

Un şofer aflat sub influenţa băuturilor alcoolice a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor.

A fugit de poliție

”Polițiștii din Turnu Măgurele, fiind în desfășurarea atribuțiilor de serviciu pe strada 1 Mai din localitate au efectuat semnal regulamentar de oprire al unui autoturism. În acel moment acesta a demarat în trombă , procedându-se la urmărirea autoturismului pe raza municipiului Turnu Măgurele, apoi pe DN 54, până în comuna Gîrcov din județul Olt unde a fost prins în staţia PECO de la intrarea în localitate”, se arată într-un comunicat de presă al Poliției Teleorman.

A refuzat să prezinte documentele

Conducătorul autoturismului a fost imobilizat şi s-a stabilit este din Turnu Măgurele. Bărbatul a refuzat să prezinte pentru control documentele personale și nici pe cele ale autoturismului şi a refuzat testarea cu aparatul alcooltest.

A refuzat și recoltarea de probe biologice

El a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Dacă în primă fază a fost de acord cu această procedură, el a refuzat recoltarea celei de-a doua probe.

Pentru faptel sale s-a ales cu dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, urmând a se propune soluție prin Parchet.