14 mai 2021

TR News

Stiri din Teleorman

victimă

Podul de peste râul Vedea face prima victimă. O femeie a murit

Nici nu s-a redeschis bine circulația pe podul de peste râul Vedea că necazurile au și apărut. O femeie a fost acroșată de un autoturism. Din cauza leziunilor suferite aceasta a decedat pe patul de spital.

Citește și : Coșmarul a luat sfârșit! Se circulă pe podul de peste Râul Vedea

O femeie de 57 de ani a murit după ce a fost lovită în plin de un autoturism. Aceasta încerca să traverseze pe cealaltă parte, prin loc nepermis și fără să se asigure.

O femeie a fost acroșată

”O femeie în vârstă de 45 de ani din Alexandria, în timp ce conducea un autoturism pe strada București, din direcția str. Al. Ghica către comuna Vitănești, la ieșirea de pe podul Vedea a fost surprinsă de apariția unui pieton pe partea carosabilă pe care l-a acroșat cu partea dreapta față.

În urma accidentului rutier a rezultat rănirea pietonului, o femeie în vârstă de  57 de ani  din Alexandria, jud.Teleorman care a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale”, se arată într-un comunicat de presă al Poliției Teleorman.

Femeia a murit la spital

Din păcate, la scurt timp după producerea accidentului femeia a decedat.

Conducătorea  auto a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul  fiind  0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pietonii nu au pe unde traversa

Deși astfel de accidente au loc mai tot timpul, acesta ar trebui să îngrijoreze autoritățile. În acea zonă nu există trecere de pietoni, iar cei care se duc spre cimitir, dar au apucat pe partea cealaltă a drumului trebuie să traverseze ilegal și astfel riscă oricând să fie accidentați.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „omor din culpă” , urmând a se propune soluție prin parchet.