29 septembrie 2022

TR News

Stiri din Teleorman

Un tânăr a căzut de la etajul 8! Poliția a deschis dosar penal

Un tânăr de 19 ani a fost găsit zăcând într-o baltă de sânge pe un trotuar din Alexandria. Se pare că acesta a căzut în gol de la etajul 8 al blocului în care locuia. Din fericire, copacii din fața scării au făcut ca tânărul să scape cu viață.

A alunecat sau a încercat să-și pună capăt zilelor? Aceasta este întrebarea la care trebuie să răspundă autoritățile statului după ce un tânăr de 19 ani a fost găsit zăcând într-o baltă de sânge, pe un trotuar din municipiul Alexandria. Se pare că acesta a căzut în gol de la etajul 8 al blocului în care locuia. Nefericitul incindent s-a produs în jurul ore 5 dimineața. Cei care treceau prin zonă la acea oră au auzit țipetele de durere ale tânărului și au anunțat echipele de intervenție.
Și organele de poliție au deschis un dosar penal în acest caz.
”Evenimentul respectiv a fost sesizat prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență și direcționat către agențiile specializate conform competenței (Agențiile medicale).
Faptul că apelul nu a fost preluat de către polițiști este în conformitate cu metodologia de lucru, întrucât apelul indica faptul că o persoană este conștientă, aflată pe stradă și are nevoie de îngrijiri medicale, fără să fi fost victima unei infracțiuni.
Tânărul a fost transportat la unitatea medicală din municipiul Alexandria pentru acordarea de îngrijiri medicale și întrucât nu a existat o sesizare anterioară, poliția s-a sesizat din oficiu și a efectuat cercetarea la fața locului, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând ca la finalizarea cercetărilor  să se stabilească împrejurările în care a avut loc evenimentul”, se arată într-o informare a Poliției Teleorman.
Tânărul a ajuns la spital într-o stare gravă, având numeroase fracturi.