1 decembrie 2022

TR News

Stiri din Teleorman

Medici din Zimnicea, infectați cu Covid-19

Autoritățile din Zimnicea, județul Teleorman, au luat decizia de a închide o secție a Spitalului Orășenesc, după ce mai mulți medici și asistente s-au infectat cu noul coronavirus. Cu toate acestea, orașul Zimnicea este localitatea urbană cu cea mai mică rată de incidență, sub incidența medie a județului Teleorman, care a ajuns la 7,3 cazuri la mia de locuitori. Autoritățile din Zimnicea fac apel la locuitorii orașului să respecte măsurile de protecție împotriva Covid-19, astfel încât numărul de infectări să nu crească dramatic, în perioada următoare.

Doi medici și 7 asistente medicale din cadrul Spitalului Orășenesc Zimnicea sunt infectate cu noul coronavirus. Cele mai multe cazuri au fost înregistrate în cadrul Secției Interne, astfel că autoritățile au luat decizia închiderii acesteia.

În acest moment, orașul Zimnicea are o rată de infectare de 5,24 la mie, fiind localitatea urbană cu cea mai mică încidență. 846 de persoane s-au vaccinat, în ultimele 24 de ore, împotriva Covid-19, în județul Teleorman.