accidente rutiere

Un șofer băut a făcut ravagii: a rupt un stâlp de electricitate, un gard și s-a răsturnat

Șoferii nu mai au nici o frică! Un șofer beat criță, a provocat un accident rutier. După ce a băut toată noaptea, acesta n-a ținut cont de acest lucru și s-a urcat la volan. La un moment dat a pierdut controlul asupra volanului, a părăsit partea carosabilă și a intrat într-un stâlp de susținere a rețelei electrice. Din stâlp a ricoșat într-un gard și apoi s-a răsturnat. Nefericitul accident s-a petrecut în această dimineață în satul Zimnicele, comuna Năsturelu.

Un bărbat a ajuns la spital

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a unui bărbat în vârstă de 49 ani, pasager dreapta față care a fost transportat cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Un șofer băut a făcut ravagii

Conducătorul auto, un bărbat în vârstă de 32 ani din orașul Zimnicea, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 1.09mg/l alcool în aerul expirat. Din această cauză a fost condus la spital unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Șoferul s-a ales cu dosar penal

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ”vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, urmând a se propune soluție prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Zimnicea.
One thought on “Un șofer băut a făcut ravagii: a rupt un stâlp de electricitate, un gard și s-a răsturnat

  1. Muncitorul

    Întradevăr, chiar nu au frică dacă au tupeu să se urce beți la volan. Se aleg doar cu dosar penal și amendă, dupa un timp mulți revin la vechiile obiceiuri.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *