Un șofer băut a făcut ravagii: a rupt un stâlp de electricitate, un gard și s-a răsturnat

accidente rutiere

Șoferii nu mai au nici o frică! Un șofer beat criță, a provocat un accident rutier. După ce a băut toată noaptea, acesta n-a ținut cont de acest lucru și s-a urcat la volan. La un moment dat a pierdut controlul asupra volanului, a părăsit partea carosabilă și a intrat într-un stâlp de susținere a rețelei electrice. Din stâlp a ricoșat într-un gard și apoi s-a răsturnat. Nefericitul accident s-a petrecut în această dimineață în satul Zimnicele, comuna Năsturelu.

Un bărbat a ajuns la spital

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a unui bărbat în vârstă de 49 ani, pasager dreapta față care a fost transportat cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Un șofer băut a făcut ravagii

Conducătorul auto, un bărbat în vârstă de 32 ani din orașul Zimnicea, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 1.09mg/l alcool în aerul expirat. Din această cauză a fost condus la spital unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Șoferul s-a ales cu dosar penal

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ”vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, urmând a se propune soluție prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Zimnicea.

1 thought on “Un șofer băut a făcut ravagii: a rupt un stâlp de electricitate, un gard și s-a răsturnat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *