23 februarie 2024

TR News

Stiri din Teleorman

ger

Nu scăpăm de frig și umezeală. Un nou val de zăpadă și ger lovește județul Teleorman

Ger năprasnic. În următoarele 3 zile vremea se va răci semnificativ, devenind geroasă noaptea. Mai mult, își face apariția și vântul care accentuează frigul. Seara și dimineața va fi ceață asociată cu chiciură.

Nu scăpăm de ger, vânt, ceață și chiar zăpadă. Meteorologii ne avertizează că în urmează 3 zile ne așteaptă temperaturi extrem de scăzute, chiar și pentru această perioadă.

Gerul începe de joi

Dacă astăzi valorile termice vor fi apropiate de normalul acestei perioade, de joi se răcește semnificativ. Astfel, vremea va deveni geroasă noaptea. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de -5 grade, iar minima va fi de -14 grade, mai scăzută în zona de sud a județului. Cerul va fi variabil cu înnorări temporare în primele ore ale zilei, când vor mai fi condiţii de ninsoare slabă. Vântul va sufla slab până la moderat. Atât joi seara, cât și vineri dimineața vor fi condiţii de ceaţă.

Vreme geroasă și vineri

Nici vineri nu se anunță o îmbunătățire a vremii. Potrivit meteorologilor, vremea va fi mai rece decât în mod obișnuit la această dată. Cerul va fi temporar noros ziua și acoperit noaptea. Dimineața vor fi condiții de ceață.

Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de -6 grade, iar cea minimă va fi de -12 grade.

O ușoară încălzire sâmbătă, dar tot ger năprasnic

Prima zi a weekendului vine tot cu temperaturi mai coborâte decât în mod normal la această dată. Cerul va fi temporar noros și sunt așteptați câțiva fulgi de zăpadă. Vântul va sufla slab și moderat.

Temperaturile maxime se vor încadra în jurul valorii de -3 grade, iar cele minime vor fi de -8 grade. Dimineața și noaptea va fi ceață asociată cu chiciură.