19 septembrie 2021

TR News

Stiri din Teleorman

hoti

Un hoț de meserie a fost prins! Riscă ani grei de închisoare

Un tânăr de 20 de ani a fost reținut de polițiștii teleormăneni. El se face vinovat de săvârșirea mai multor furturi de pe raza județului Teleorman.

Polițiștii din cadrul Secției nr. 11 Poliție Rurală Gălăteni cercetează un tânăr în vârstă de 20 de ani, bănuit de comiterea mai multor furturi pe raza mai multor localități din județul Teleorman.

Astfel, în noaptea de 16 spre 17 noiembrie, persoane necunoscute ar fi pătruns în curtea unui imobil nelocuit de pe raza localității Tătărăștii de Jos, de unde, prin escaladarea gardului despărțitor, au intrat în curtea locuinței unei familii din localitate, de unde ar fi sustras circa 65 de litri de combustibil din rezervoarele a două autoturisme ce se aflau parcate în curtea imobilului.

În urma probatoriului administrat, autorul a fost identificat în persoana unui tânăr în vârstă de 20 de ani asupra căruia au fost găsiți 50 de litri de combustibil.

Totodată, în urma cercetărilor efectuate s-a mai stabilit că respectivul autor, împreună cu un alt bărbat în vârstă de 25 de ani ar fi sustras bunuri din incinta a două societăți comerciale de pe raza localităților Scurtu-Mare și Tătărăștii de Jos, în noaptea de 13 spre 14 noiembrie.

De asemenea, suspectul a fost identificat ca autor al furtului unui autoturism de pe raza localității Blejești, la data de 14 octombrie.

Împotriva tânărului a fost luată măsura reținerii, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat instanței pentru a dispune în cauză.

În continuare se efectuează cercetări în vederea stabilirii întregii activități infracționale.