30 iulie 2021

TR News

Stiri din Teleorman

Accident rutier! Încă un mort pe șoselele din Teleorman FOTO

Un bărbat și-a pierdut viața în urma unui accident rutier! Nefericitul eveniment s-a produs pe Drumul Național 51 Alexandria – Zimnicea, în afara localității Țigănești.

Un grav accident rutier s-a petrecut în această seară pe DN 51, în apropierede localitatea Țigănești. Un biciclist care circula pe Drumul Național neechipat cu elemente reflectorizante a fost lovit de un autoturism. Impactul a fost atât de puternic încât biciclistul a decedat.

”În timp ce un bărbat în vârstă de 24 de ani din comuna Cervenia conducea un autoturism pe DN 51, în afara localității Țigănești, din direcția Brânceni către Alexandria, a acroșat un biciclist, un bărbat în vârstă de 60 de ani din comuna Brânceni, care se deplasa în aceeași direcție de mers, pe partea carosabilă. Biciclistul nu era echipat cu elemente reflectorizante și nici vehiculul condus de acesta”, spun polițiștii din Teleorman.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul indicând o valoare de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.