22 octombrie 2020

TR News

Stiri din Teleorman

Un elev de liceu a ajuns la spital după ce s-a răsturnat cu mașina FOTO

A plecat la liceu, dar a ajuns la spital. Un tânăr de 18 ani a fost implicat într-un accident rutier. El a suferit un traumatism cranian și mai multe fracturi.

Un elev de liceu a ajuns la spital

Accident spectaculos în localitatea Vitănești. Din cauza neatenției, dar și a vitezei, șoferul a pierdut controlul volanului, a derapat, iar autoturismul pe care îl conducea s-a răsturnat de mai multe ori. La fața locului și-au făcut apariția mai multe echipe de prim-ajutor. Echipa de descarcerare a pompierilor au reușit să-l scoată pe tânăr dintre fiarele contorsionate și să-l predea medicilor de la ambulanță.

Starea lui este stabilă

Acesta a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență din Alexandria. Directorul Ambulanței Teleorman, Cristian Popescu ne-a mărturisit că tânărul era conștient, iar starea lui de sănătate era una bună.

Pe numele șoferului a fost întocmit dosar penal

Polițiștii teleormăneni au deschis un dosar penal pentru ”vătămare corporală” în acest caz.

”În timp ce conducea un autoturism pe raza comunei Vitănești, un tânăr care se îndrepta spre liceu, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a pierdut controlul asupra direcției de mers și s-a răsturnat în partea dreaptă a sensului de deplasare. În urma evenimentului rutier, conducătorul auto a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la spital”, se arată într-un comunicat de presă al Poliției Teleorman.

Tânărul era singur în mașină.