S-a deschis târgul de Mărțișor! Comercianții se plâng de concurența din hipermarket

mărțișor

Comercianţii de mărţişoare din Alexandria au invadat oraşul. Târgul de Mărţişor este amenajat pe centrul pietonal al municipiului. Încă din prima zi comercianţii au ieşit în întâmpinarea cetăţenilor de toate vârstele cu marfă diversificată, pentru toate gusturile. Cu toate acestea cumpărătorii s-au lăsat aşteptaţi.

S-a deschis târgul de Mărțișor

S-a deschis Târgul de Mărţişor. Cu doar câteva zile înainte de venirea primăverii calendaristice, centrul Alexandriei se află sub dominaţia vânzătorilor de mărţişoare şi alte accesorii destinate acestui sezon. Teleormănenii pot alege din sutele de modele de mărţişoare, confecţionate din diferite materiale, de felurite tipuri şi culori. De la mărţişoare tradiţionale, până la jucării de pluş şi flori naturale sau artificiale, toate se găsesc pe tarabele comercianţilor aflaţi în Târgul de Mărţişor.

Comercianții de plâng de concurența din hipermarket

Târgul din acest an este mai ofertant ca niciodată şi te-ai fi aşteptat ca vânzările să meargă strună.

Am stat de vorbă cu câţiva “expozanţi” care au confirmat ceea ce noi doar bănuiam după ce văzusem cumpărătorii plimbându-se din stand în stand, nehotărâţi şi stingheriţi de insistenţa vânzătorilor care încercau să-i determine să cumpere. Vânzătorii spun că vânzările merg foarte prost din cauza marilor magazine.

”În orice hipermarket intri este imposibil să nu găsește un raft plin cu mărțișoare. Oamenii sunt comozi și preferă să cumpere de acolo. Cred că rămânem cu marfă multă anul acesta”, ne-a declarat unul dintre vânzători.

Aici se găsesc mărţişoare din plastic, carton, sticlă şi până la mărţişoare din argint sau care sunt placate cu argint.

Târgul este deschis în fiecare zi de la ora 8.00 până la orele 20.00 până pe data de 8 martie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *