Un bărbat s-a spălat în fântâna arteziană din centrul Alexandriei FOTO/Video

Căldura i s-a urcat la cap unui alexăndrinean. Acesta a renunțat la bunul simț și a decis să se răcorească în fântâna arteziană din centrul municipiului Alexandria. După mai multe minute petrecute în fântâna arteziană, timp în care și-a spălat picioarele, mâinile și fața, acesta s-a așezat pe o bancă pentru a se bronza.

Un bărbat s-a spălat în fântâna arteziană din centrul Alexandriei

Scene inedite în centrul municipiului Alșexandria. Un bărbat a găsit o metodă ieşită din comun de a se răcori. A făcut baie direct în fântâna arteziană. În imaginile surprinse se vede cum bărbatul, pe lângă faptul că se răcoreşte, se şi spală.

În ciuda faptului că totul s-a petrecut ziua-n amiaza mare, niciun trecător nu a avut nimic de comentat la adresa bărbatului.

Mai mult decât atât, nici polițiștii locali nu au fost de găsit, probabil că și ei se ascundeau de razele soarelui sau stăteau la pândă prin piață să mai amendeze o bătrânică venită cu două legături de pătrunjel.

Trebuie precizat faptul că ”scăldatul în fântânile cinegetice este strict interzis”. Dacă sunt cetăţeni care fac astfel de gesturi riscă să fie sancţionaţi de reprezentanţii Poliţiei Locale.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *