23 ianuarie 2022

TR News

Stiri din Teleorman

Un bărbat din Teleorman s-a spânzurat! Acesta nu a suportat gândul ca soția să-l părăsească

Descoperire macabră pentru un locuitor din localitatea Scrioaștea. Acesta și-a găsit vecinul atârnând într-un copac, în stare de inconștiență, la marginea localității. Se pare că bărbatul avea probleme cu soția care chiar obținuse un ordin de protecție.

Un bărbat și-a pus capăt zilelor. Omul a fost găsit spânzurat de un copac de la marginea localității Scrioaștea. Se pare că bărbatul nu a putut suporta gândul că soția sa vrea să-l părăsească și a recurs la agest gest extrem. La finalul săptămânii trecute femeie obținuse un ordin de protecție din partea polițiștilor prin care bărbatului îi era interzis să se mai apropie de ea.

”Poliția Municipiului Roșiori de Vede a fost sesizată cu privire la faptul că o persoană a fost găsită atârnând într-un copac, în stare de inconștiență, la marginea localității Scrioaștea.

Polițiștii au identificat persoana decedată, un bărbat în vârstă de 41 de ani, din localitatea Scrioaștea, în prezent efectuându-se cercetări pentru clarificarea situației de fapt și stabilirea împrejurărilor în care a survenit decesul, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Teleorman”, spun polițiștii din Teleorman.