29 noiembrie 2021

TR News

Stiri din Teleorman

Drumul ”morții” se lărgește! A fost turnat primul strat de asfalt FOTO/VIDEO

Sute de accidente au loc în fiecare an pe Drumul European 70, Alexandria – București. Zeci de persoane își pierd viața pe ”Drumul morții”. Mai mult decât atât, un drum de doar 80 de kilometri a ajuns să dureze peste o oră și jumătate. Înainte de începutul campaniei electorale pentru alegerilor locale, pe Drumul European 70 s-a aflat și premierul Ludovic Orban. Acesta a dat asigurări că în cel mai scurt timp vor demara lucrările de lărgire. Astăzi s-a turnat primul strat de asfalt pe tronsonul care va fi lărgit.

Drumul Național 6 sau European 70 este un drum strategic pentru sudul țării. Din păcate el nu a fost reabilitat de zeci de ani. De lărgirea părții carosabile nici nu s-a pus problema până acum. În urma mai multor discuții, secretarul general adjunct al Guvernului, Costel Barbu a primit asigurări din partea premierului Ludovic Orban că șoseaua va intra într-un amplu proces de reabilitare și modernizare.

Și s-a ținut de cuvânt! Lucrările de lărgire și modernizare au început.

”Extinderea Drumului European 70 a intrat în linie dreaptă. Astăzi s-a turnat primul strat de asfalt pe tronsonul care va fi lărgit. Chiar dacă au existat oameni care nu au crezut că investiția va fi dusă la bun sfârșit, vă garantez că îmi voi respecta promisiunea și în cel mai scurt timp vom circula pe un drum mai sigur și în condiții mai bune. Premierul Ludovic Orban este alături de noi și ne sprijină în toate demersurile legate de atragerea de fonduri către județul nostru”, spune cu optimism secretarul general adjunct al Guvernului, Costel Barbu.

Din cauza infrastructurii precare, sute de accidente au loc în fiecare an pe șoseaua care leagă Bucureștiul de Alexandria.