Tu știi ce mai face parlamentarul tău?

parlamentarul om cu semnul intrebarii

Tu știi ce mai face parlamentarul tău? Este o întrebare la care mulți teleormăneni și români, în general, nu știu să răspundă. Mulți candidați la fotolii de parlamentar fac zeci de vizite în localitățile arondate zonei în care candidează. Doar în campania electorală, din păcate. Odată ajunși în funcție, uită de oamenii datorită cărora și pentru care au ajuns în Parlament. La polul opus, există parlamentari care țin în permanență legătura cu teritoriul, cu oamenii pe care îi reprezintă. Sunt persoane care și-au făcut un obicei de a vizita, ori de câte ori au ocazia, localitățile din zonă și nu numai.

Parlamentarul Violeta Răduț, în mijlocul alegătorilor

Violeta Răduț, deputat de Teleorman în zona Turnu Măgurele, de exemplu, își vizitează frecvent electoratul.

”Comuna Uda-Clocoviov a trecut, în vară, prin momente grele, confruntându-se cu inundații provocate de viitura pluvială. Mi-am dorit să văd personal cât de afectată este localitatea și să îi asigur pe udenii ale căror gospodării și case au fost inundate că vor fi ajutați de instituțiile abilitate”, își amintește deputatul Violeta Răduț.

Zeci de localități vizitate după alegerile parlamentare

Salcia, Crângeni, Putineiu, Furculești, Crângu, Ciuperceni, Traian, Lița, Segarcea Vale sunt doar câteva din localitățile pe care parlamentarul le-a vizitat anul trecut, într-un timp relativ scurt.

parlamentarul”Am participat la discuţii foarte plăcute şi constructive cu cetăţenii din Teleorman. Am întâlnit locuitori ai comunelor în care există proiecte, investiţii în derulare sau în curs de aprobare. Mi-am propus să revin şi cu soluţii pentru problemele pe care mi le-au semnalat oamenii. În plus, le-am promis că voi face cunoscute la nivel înalt dificultăţile administrative şi birocratice de care se lovesc. În drum spre Turnu Măgurele, am poposit în cele două localităţi de pe DN 52, Furculeşti şi Crângu, acolo unde am întâlnit oameni dornici de muncă, în putere, convingători şi deosebit de ospitalieri. Le-am promis că voi reveni cu drag în cele două comune şi că voi încerca să-i sprijin cu ce pot în încercările dumnealor de a îmbunătăţi viaţa comunităţilor din care fac parte. În fiecare vizită în teritoriu pe care am efectuat-o am ţinut să reiterez ideea că parlamentarul nu revine printre cetăţenii care îi acordă votul de încredere doar în campaniile electorale, ci este liantul dintre cetăţean și administrația județeană și centrală”, povestește deputatul de Teleorman.

Violeta Răduț spune că vizitele în teritoriu vor continua și în acest an.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *