Guvernul condus de o teleormăneancă ne ajută în vreun fel?

Guvernul condus de o teleormăneancă Violeta Răduț, Viorica Dăncilă, Carmen Dan, Liviu Dragnea

Guvernul condus de o teleormăneancă a fost instalat în funcție de câteva zile bune. Viorica Dăncilă este, de la sfârșitul lunii trecute, șeful Guvernului României. Ne ajută pe noi, teleormănenii acest lucru?

Județul Teleorman a dobândit notorietate națională și chiar internațională de când prim-ministrul României este teleormănean. Însă, dincolo de acest lucru, fiecare locuitor al acestui județ speră să îi fie puțin mai bine, de aici înainte. Este posibilă o prosperitate a Teleormanului dacă în fruntea Guvernului este un teleormănean?

Guvernul condus de o teleormăneancă ne poate ajuta în vreun fel?

Primarul Alexandriei, Victor Drăgușin, explică:

”În perioada 2005 – 2013, atunci când actuala opoziție era la putere, municipiul Alexandria nu a primit nici un leu de la Guvernul român din acea perioadă. A existat o sumă de echilibrare, dată de premierul Călin Popescu – Tăriceanu, în valoare de 40 de miliarde de lei vechi. Dar Guvernul Boc, instaurat imediat după, ne-a obligat să dăm banii înapoi, deci nu am reușit să îi folosim. În schimb, Guvernele PSD au dat bani tuturor, nu au fost făcute diferențieri. În Programul Național de Dezvoltare Locală sunt județe, municipii, orașe, comune conduse de opoziție care, dacă și-au făcut proiecte, au primit bani”.

Banii nu vor ”pica din cer”

Totuși, prosperitatea județului nu ține doar de numele prim-ministrului.

”Cine înțelege că având numărul 1 în Guvern din județ poate să facă altceva decât este normal și de bun simț, se înșală. Dar mă aștept ca solicitările noastre, justificate, temeinice, privind finanțări de proiecte, să fie analizate corect”, spune primarul Drăgușin.

Parlamentarii teleormăneni au încredere în noul Guvern

Și parlamentarii teleormăneni au încredere în Viorica Dăncilă și cred că Executivul condus de aceasta va ajuta la dezvoltarea României.

”Pe 29 ianuarie am trăit o zi specială în care am votat, cu încredere și mândrie, noul cabinet guvernamental condus de Viorica Dăncilă, o profesionistă desăvârșită și un om excepțional. Am votat o echipă puternică ce va face România să se dezvolte și să prospere”, povestește deputatul de Teleorman, Violeta Răduț.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *