30 iulie 2021

TR News

Stiri din Teleorman

Tragedie la scăldat! O tânără de 18 ani s-a înecat în râul Olt FOTO

O tânără de doar 18 ani și-a găsit sfârșitul într-un mod brutal. Aceasta a vrut să se răcorească într-o zi toridă de vară, dar a fost luată de apele repezi ale râului Olt. Echipele de intervenție au încercat minute în șir să o readucă pe tânără la viață, dar din păcate inima acesteia nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare.

s-a inecat, s-a ”Astăzi, la ora 17.37, pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112, a fost anunțată dispariția în apele râului Olt, pe raza localității Islaz, a unei tinere de aproximativ 18 ani.

La fața locului s-au deplasat două echipe de căutare – salvare cu două bărci, echipajul de scafandri din cadrul Detașamentului Alexandria, un echipaj SMURD Turnu Măgurele și o ambulanță SAJ cu medic”, spune purtătorul de cuvânt al ISU teleorman, Gelu Dragomir.

După aproximativ două ore de căutări, scafandri au găsit tânăra, au adus-o la mal și au predat-o echipajelor medicale care au început protocolul de resuscitare.

”Tânăra de 18 ani nu a răspuns manevrelor de resuscitare, echipajul medical al SAJ Teleorman declarând decesul la ora 19.50”, a adăugat sursa citată.

Cazul a rămas în atenția autorităților competente pentru cercetări.