27 noiembrie 2020

TR News

Stiri din Teleorman

Tragedie în ziua de Crăciun! Un polițist și-a pierdut viața într-un accident rutier

Tragedie în ziua de Crăciun. Un polițist și-a pierdut viața într-un accident rutier. Acesta venea de la Orbeasca și se îndrepta spre Poliția Alexandria în momentul în care a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat în afara părții carosabile.

Tragedie în ziua de Crăciun

Ultima misiune pentru un polițist în vârstă de doar 25 de ani. Acesta și-a pierdut viața, în acestă dimineață, pe drumul județean 504, între localitățile Alexandria și Lăceni, în urma unui accident rutier. Se pare că viteza a fost principalul factor.

Conform informațiilor furnizate chiar de colegii victimei, tânărul de 25 de ani, din comuna Orbeasca, conducea un autoturism din direcția Lăceni către Alexandria, iar la un moment dat a pierdut controlul asupra direcției de mers și s-a răsturnat în afara părții carosabile.

La sosirea echipelor de intervenție victima era în stop cardiorespirator. Echipajele medcale au efectuat manevrele de resuscitare însă fără nici un rezultat.

”Conducătorul auto era polițist, încadrat din anul 2018 și transferat la I.P.J Teleorman în mai 2019, și se îndrepta spre serviciu, Poliția Municipiului Alexandria.

Conducerea I.P.J Teleorman adresează sincere condoleanțe familiei îndurerate și oferă tot sprijinul în acest moment dificil.

Dumnezeu să-l odihnească!”, este mesajul polițiștilor teleormăneni.