ambulanţă

Teleormănenii sunt tot mai stresați. Se înmulțesc cazurile de accidente cerebrale

Teleormănenii au acuzat diverse probleme de sănătate, în ultimele zile. Conform datelor centralizate de Serviciul Județean de Ambulanță Teleorman, peste 80 dintre ei au suferit, în week-end, de dureri abdominale, de spate sau de cap și 31 au avut probleme respiratorii minore.

10 accidente vasculare cerebrale

Ambulanța a intervenit și în cazul a 22 de copii bolnavi, cărora le-a acordat primul ajutor. Alți 10 teleormăneni au suferit, de vineri dimineața și până astăzi, accidente vasculare cerebrale.

Paru teleormăneni au fost victimele unor agresiuni fizice sau conflicte, 13 ale unor accidente diverse și 3 au fost implicați în incidente provocate de animale sau insecte.

Și afecțiunile psihice se înmulțesc

Interesant este că, tot în ultimele zile, ambulanțierii au intervenit și în cazul a 7 teleormăneni cu probleme psihice, dar și într-un caz de suicid.

Patru oameni au leșinat și alți patru au căzut în plină stradă, de unde au fost preluați de ambulanțe.

Pentru alți 3 teleormăneni, echipajele de pe ambulanță nu au mai putut face altceva decât să constate decesul. Este vorba despre o femeie de 62 de ani din Turnu Măgurele, de un bărbat de 60 de ani din aceeași localitate și despre o femeie de 79 de ani din Frumoasa.

Multe accidente de circulație

Șapte oameni au fost victimele a cinci evenimente rutiere, unul dintre ei, o femeie de 80 de ani, pierzându-și viața. Ceilalți șase teleormăneni au fost victimele unor accidente petrecute în Alexandria – 2 victime, Roșiorii de Vede – o victimă, Gratia – o victimă, Plosca – o victimă.

În total, echipajele ambulanțelor au intervenit, în acest sfârșit de săptămână, la 381 de cazuri, mai multe față de week-endul trecut.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *