20 ianuarie 2021

TR News

Stiri din Teleorman

agresiune, restrictie

Teleormănean reținut după ce a încălcat ordinul de protecție

Un bărbat din județul Teleorman a fost reținut și introdus în centrul de arest preventiv după ce a încălcat ordinul de protecție. totul s-a întâmplat după ce bărbatul a devenit violent și și-a agresat soția. Deși trebuia să păstreze o distanță de cel puțin 100 de metri față de aceasta, bărbatul nu s-a putut abține. S-a dus la domiciliul femeii și i-a adresat amenințări.

Polițiștii teleormăneni au reținut un bărbat în vârstă de 40 de ani, domiciliat în comuna Moșteni, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și nerespectarea ordinului de protecție.

Activitatea infracțională reținută în sarcina bărbatului constă în aceea că, la data de 07 noiembrie, și-ar fi agresat fizic concubina. În cauză fiind întocmit dosar penal și emis ordin de protecție provizoriu, confirmat ulterior de Judecătoria Videle, prin care acestuia i s-a impus să păstreze o distanță de minimum 100 metri față de femeie și locuința acesteia, din satul Cosmești. Ordin de protecție a fost încălcat de bărbat la data de 16 noiembrie, când s-a deplasat la domiciliul femeii și i-a adresat amenințări.

La data de 23 noiembrie, fiind în continuarea cercetărilor, față de bărbat a fost dispusă măsura reținerii, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Teleorman.