TR News și ”Teatru la Cinema” oferă o invitație dublă la piesa de teatru ”Isprăvile Motanului Încălțat”

TR News și ”Teatru la Cinema” oferă o invitație dublă la piesa de teatru. Aceasta are loc duminică, 17 februarie.

Tot ce trebuie să faci pentru a câștiga este să dai SHARE acestei postări și să ne spui cu cine vrei să mergi la teatru. Cel care adună cele mai multe like-uri la comentariul său este declarant câștigător.

Concursul din această săptămână se încheie joi, 14 februarie, la ora 23:59.

Mult success!

Teatru la Cinema este şi în Alexandria

„Teatru la Cinema”, prezent și în Alexandria din decembrie 2018, a împlinit 4 ani. Lansat pe 16 ianuarie 2015, Teatru la Cinema este un concept inedit, care aduce spectacole de teatru în spațiul neconvențional al cinematografelor situate în centre comerciale.

Spectacolele de la Teatru la Cinema din Alexandria au loc în sala 2 a cinematografului Happy Cinema din Winmarkt Alexandria.

Nouă spectacole au fost programate pentru perioada ianuarie-aprilie 2019, iar bilete au fost puse deja la vânzare. Noutatea principală constă în faptul că programul include și spectacole pentru publicul adult.

Prețul unui bilet variază între 15 și 35 de lei, în funcție de genul spectacolului, iar acestea pot fi cumpărate de la casa de bilete a cinematografului Happy Cinema din Winmarkt Alexandria, unde are loc reprezentația sau online, pe www.teatrulacinema.ro, unde veți găsi afișat programul complet pentru perioada ianuarie-aprilie 2019.

Isprăvile Motanului Încălțat

O poveste deosebită, despre un motan special, vorbăreț, dar și isteț. Motanul îl ajută pe stăpânul său să devină bogat, luând-o pe fata Împăratului de soție. Cum reușește acest lucru?

Cei mici sunt așteptați să descopere cum reușește acesta, cu umor și istețime, să îl scape pe Împărat de Zmeu!

Distribuție: Florin Petrini și Simona Petrini

Spectacol de teatru cu păpuși, recomandat copiilor cu vârsta între 3 și 7 ani.

Durata: 45 de minute

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *