TR News și ”Teatru la Cinema” oferă o invitație dublă la piesa de teatru ”Vicleniile Vulpii”

TR News și ”Teatru la Cinema” oferă o invitație dublă la piesa de teatru ”Vicleniile Vulpii”. Aceasta are loc duminică, 3 februarie.

Tot ce trebuie să faci pentru a câștiga este să dai SHARE acestei postări și să ne spui cu cine vrei să mergi la teatru. Cel care adună cele mai multe like-uri la comentariul său este declarant câștigător.

Concursul din această săptămână se încheie joi, 31 ianuarie, la ora 23:59.

Mult success!

Teatru la Cinema este şi în Alexandria

„Teatru la Cinema”, prezent și în Alexandria din decembrie 2018, a împlinit 4 ani. Lansat pe 16 ianuarie 2015, Teatru la Cinema este un concept inedit, care aduce spectacole de teatru în spațiul neconvențional al cinematografelor situate în centre comerciale.

Spectacolele de la Teatru la Cinema din Alexandria au loc în sala 2 a cinematografului Happy Cinema din Winmarkt Alexandria.

Nouă spectacole au fost programate pentru perioada ianuarie-aprilie 2019, iar bilete au fost puse deja la vânzare. Noutatea principală constă în faptul că programul include și spectacole pentru publicul adult.

„Teatru la Cinema” a împlinit 4 ani

Pe 16 ianuarie 2015, în București lua naștere un proiect cultural ambițios: Teatru la Cinema, conceptul inedit care aduce spectacole de teatru în spațiul neconvențional al cinematografelor situate în centre comerciale, prezent și în Alexandria din decembrie 2019, ca urmare a parteneriatului pe care instituția îl are cu cinematograful Happy Cinema din Winmarkt Alexandria.

Sălile sunt dotate corespunzător

Ideea proiectului a venit atunci când Mihai Penișoară, fondatorul Teatru la Cinema, și-a dorit să găsească un spațiu potrivit pentru una dintre trupele de care se ocupa ca impresar artistic. L-a găsit la cinematograful Movieplex Cinema din centrul comercial Plaza România din București, care oferă săli de spectacole moderne și sigure. Deși neconvenționale pentru teatru, sălile au fost dotate cu echipamente tehnice inovative, astfel încât actorii să poată performa la cel mai înalt nivel. Mai mult, actul artistic, completat de proiecția de pe ecran, oferă o experiență unică iubitorilor de teatru.

80 de titluri pentru copii și 10 pentru adulți

Destul de repede, a devenit clar că acest concept aduce numai beneficii pentru toate părțile implicate: actorii independenți aveau la dispoziție un spațiu corespunzător pentru desfășurarea actului artistic, iubitorii de cultură din proximitatea centrului comercial puteau ajunge mult mai ușor la teatru, cinematograful câștiga o nouă categorie de clienți, iar mall-ul își completa oferta bogată de produse și servicii cu unul dintre puținele care îi lipsea: teatrul.

Portofoliul de spectacole de la Teatru la Cinema conține în acest moment peste 80 de titluri pentru copii și 10 pentru adulți, producții proprii sau independente, în care joacă peste 60 de actori, de la cei aflați la început de drum, la nume deja consacrate.

Planurile de viitor ale Teatru la Cinema continuă în direcția dezvoltării, atât ca număr de locații, cât și ca ofertă de produse, în special în zona spectacolelor pentru adulți.

“Pentru Teatru la Cinema, 2018 a fost clar anul extinderii în țară: am început în martie cu Buzău și Focșani, în octombrie am ajuns la Ploiești și Pitești, iar din decembrie, suntem și în Alexandria. În 2019, continuăm în aceeași direcție, cu inaugurarea care va avea loc la Botoșani în 27 ianuarie, iar planurile noastre sunt ca în următorii 4 ani să fim prezenți în cel puțin alte 15 orașe în care există centre comerciale cu cinematograf, ajungând astfel singura instituție culturală din România ce poate oferi servicii culturale la nivel național, fiind prezentă în peste 20 de orașe.” a declarat Mihai Penișoară, General Manager și fondator Teatru la Cinema.

Tom Degeţel a rulat cu casa închisă

Pentru a doua parte a stagiunii 2018-2019, Teatru la Cinema a programat nouă spectacole la Happy Cinema din Winmarkt Alexandria, dintre care șapte pentru copii și două pentru publicul adult. Spectacolul de teatru pentru copii Tom Degețel, programat duminica aceasta, este SOLD-OUT, dar amatorii de cultură pot cumpăra bilete la următoarele spectacole, puse deja în vânzare.

Prețul unui bilet variază între 15 și 35 de lei, în funcție de genul spectacolului, iar acestea pot fi cumpărate de la casa de bilete a cinematografului Happy Cinema din Winmarkt Alexandria, unde are loc reprezentația sau online, pe www.teatrulacinema.ro, unde veți găsi afișat programul complet pentru perioada ianuarie-aprilie 2019.
2 thoughts on “TR News și ”Teatru la Cinema” oferă o invitație dublă la piesa de teatru ”Vicleniile Vulpii”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *