22 ianuarie 2021

TR News

Stiri din Teleorman

străzi inundate

foto Facebook

Străzi inundate la Roșiorii de Vede. Sistemele de canalizare nu au mai făcut față

Străzi inundate la Roșiorii de Vede. Municipiul Roșiorii de Vede a fost, timp de o oră, sub atenționare Cod portocaliu de vreme severă. Conform avertizării, s-au semnalat descărcări electrice, intensificări ale vântului cu aspect de vijelie și averse puternice.

Străzi inundate la Roșiorii de Vede

străzi inundate
foto Facebook

Din acest motiv, sistemele de canalizare nu au mai putut face față, inundându-se, astfel, mai multe străzi. Printre acestea, strada 1 Mai sau strada Rahovei. Mai mulți locuitori din Roșiorii de Vede au semnalat, pe rețelele de socializare, problemele cauzate de ploile abundente. În unele cazuri, apa a intrat în curțile oamenilor.

Probleme au mai fost, în același timp, și la Turnu Magurele, Balaci, Beuca, Bogdana, Buzescu, Călinești, Călmățuiu, Călmățuiu de Sus, Ciolănești, Ciuperceni, Crângeni, Crângu, Didești, Dobrotești, Dracea, Drăcșenei, Drăgănești de Vede, Furculești, Islaz, Lisa, Lița, Lunca, Măldăeni, Mavrodin, Necșești, Nenciulești, Olteni, Peretu, Piatra, Plopii-Slăvitești, Plosca, Putineiu, Rădoiești, Săceni, Salcia, Scrioaștea, Scurtu Mare, Seaca, Segarcea-Vale, Sfințești, Slobozia Mândra, Stejaru, Tătărăștii de Jos, Tătărăștii de Sus, Traian, Trivalea-Moșteni, Troianul, Vârtoape, Vedea, Viișoara și Zâmbreasca.

Cod portocaliu și la Alexandria

O avertizare Cod portocaliu a fost emisă și pentru zona Alexandria. Între ora 18:30 și 19:30, în localitățile Alexandria, Videle, Băbăița, Blejești, Botoroaga, Bujoreni, Cosmești, Crevenicu, Drăgănești-Vlașca, Frăsinet, Gălăteni, Gratia, Măgura, Mereni, Moșteni, Nanov, Olteni, Orbeasca, Poeni, Purani, Sârbeni, Siliștea, Talpa, Vitănești s-au semnalat descărcări electrice, intensificări ale vântului  și averse.

Din fericire, conform reprezentanților ISU Teleorman, până în acest moment nu au fost situații de urgență anunțate pe numărul 112.