19 februarie 2024

TR News

Stiri din Teleorman

Sporting Roșiori s-a împiedicat la Aninoasa

O nouă înfrângere pentru Sporting Roșiori. De această dată eșecul s-a înregistrat pe stadionul comunal din Aninoasa. Cea de-a două echipă teleormăneană care activează în Liga a 3-a, Sporting Roșiori a pierdut cu 1-0. Un rezultat nedrept pentru evoluția echipei din județul nostru. Venită după meciul pierdut în fața celor de la SCM Argeșul Pitești în etapa trecută, Sporting Roșiori a avut parte astăzi de o înfrângere care nu ilustrează desfășurarea partidei.

Cu excepția golului reușit de cei din Aninoasa, majoritatea fazelor periculoase au aparținut roșiorenilor.

Roșiorenii au presat, dar fără rezultat

Din păcate pentru Sporting, soarta meciului a fost decisă încă din minutul 44 atunci când Penescu a deschis scorul din lovitură de la 11 metri. Faza premergătoare deschiderii scorului a fost una controversată. Arbitrul considerând că fundașul celor de la Roșiori, Neacșu a pus mâna pe minge în propriul careu. Fotbaliștii lui Sporting au contestat aprig decizia centralului, dar în zadar. Seria de pătrunderi spre careul advers și pressingul susținut până în minutul 90 al roșiorenilor nu au dus la modificarea tabelei de marcaj.

Nici măcar cele 3 schimbări efectuate de antrenorul lui Sporing Roșiori nu au dat roade. Chiar înainte de încheierea primei reprize, după golul înscris de Aninoasa, Ivănică a fost înlocuit cu Firoiu. Imediat după revenirea de la vestiare, Cercel îl înlocuiește pe Ștefănescu și își conduce echipa într-o acțiune periculoasă de atac. Din păcate și de această data balonul a refuzat să intre în poarta celor din aninoasa. Spre final atmosfera devine din ce în ce mai încordată. Roșiorenii continuând să atace asta și după ce un jucător al gazdelor a fost eliminate. Cu toate acestea fotbaliștii lui Cristi Negru nu reușesc să înscrie, iar roșiorenii se prăbușesc în clasament.

Un rezultat frustrant care face ca și după încheierea celei de-a 4-a etape, Sporting Roșiori să aibă numai 4 puncte acumulate.