23 februarie 2024

TR News

Stiri din Teleorman

După modelul Steaua, și Craiova plânge

FCM Alexandria a învins a doua echipă a Craiovei cu scorul de 1 la 0 și urcă pe locul al treilea în Liga a 3-a la fotbal. Fotbaliștii noștri le-au predat oltenilor o lecție de fotbal pe ințelesul lor: „veni, vidi, vici”!

După victoria clară obținută etapa trecută în fața celor de la Steaua 2, a venit rândul unei alte echipe cu nume mare să îi cedeze cele trei puncte echipei alexăndrene.

Antrenorul Romică Ciobanu și-a pregătit temeinic întâlnirea cu fostul internațional român din „generația de aur ’94”, Corneliu Papură. Din componența echipei care a jucat la Ișalnița în fața Craiovei, au lipsit portarul Olteanu, înlocuit de către Tănase. Ștefănescu a fost și el indisponibil, dar a revenit în teren Radu Florin.

Meciul început la ora 17 s-a desfășurat iî mare parte la mijlocul terenului, cu foarte puține faze la poartă și acțiuni clare de atac.

Căpățână le-a dat decisiva

În ciuda acestui fapt, FCM Alexandria a demonstrat că începutul bun de campionat nu a fost o întâmplare. Fotbaliștii noștri reușind să înscrie în cea de-a doua jumătate a partidei prin execuția lui Căpățână din minutul 69.

Prima repriză a debutat cu o accidentare în rândul alexăndrenilor. Cincă fiind înlocuit în minutul 17 de către Fatai care a reușit să facă diferența în teren printr-o pătrundere în zidul advers de care a profitat Căpățână scăpat singur în fața porții și a înscris golul victoriei.

De asemenea, introducerea lui Tănase s-a dovedit o mutare inspirată pentru antrenorul Ciobanu. Goalkeeperul lui FCM a reușit să își apere poarta în câteva rânduri în fața unor tentative de gol ale oltenilor.

FCM Alexandria își menține forma extraordinară reușind până acum victorii în fața unor echipe cu o mai mare experiență competițională precum FC Steaua București 2 și CSU 2 Craiova. Echipa alexăndreană adună 7 puncte în clasament după 4 etape și numai 3 meciuri disputate.