Spectacol de excepție, anul acesta, la Teleorman Pop Fest

Spectacol de excepție teleorman pop fest

Spectacol de excepție, anul acesta, la Teleorman Pop Fest. Asta promit organizatorii și membrii juriului, care au audiat, zilele trecute, concurenții care s-au înscris la preselecțiile festivalului-concurs de muzică ușoară.

Spectacol de excepție. 15 artiști au rămas în concurs

15 tineri talentați vor urca, anul acesta, pe scena unuia dintre cele mai longevive și cunoscute festivaluri-concurs de muzică ușoară, Teleorman Pop Fest – Ghiocelul de Aur, ajuns, anul acesta, la a 49-a ediție. Juriul, format din nume importante ale muzicii românești, a audiat demo-urile trimise te artiști din toate colțurile țării și i-au ales pe cei mai buni dintre ei.

Ediția de anul acesta a festivalului-concurs de muzică ușoară Teleorman Pop Fest se anunță foarte echilibrată, datorită valorii concurenților. Din cei 26 de tineri artiști care s-au înscris, inițial, la concurs, juriul i-a ales pe cei mai buni 15. Mulți dintre cei care vor urca, la sfârșitul lunii mai, pe scena festivalului, sunt artiști care au participat și la concursuri muzicale renumite în țara noastră, X Factor sau Vocea României. Teleormanul va fi reprezentat de Cezar Gună.

Spectacol de excepție. Artiști consacrați, prezenți la festival

Teleorman Pop Fest, dotat cu trofeul Ghiocelul de aur, a ajuns, anul acesta, la ediția cu numărul 49. Festivalul-concurs de muzică ușoară a cunoscut, de-a lungul timpului, concurenți care, ulterior, au devenit artiști consacrați. Cei care au decis câștigătorii festivalului au fost, de fiecare dată, nume importante ale muzicii românești. Și anul acesta, concurenții vor fi jurizați de muzicieni importanți.

”Din juriul de anul acesta o să facă parte compozitorul Dan Dimitriu, compozitorul Viorel Gavrilă,  interpreta Luminița Anghel, muzicianul Mihai Pocorschi, sau compozitorul Titus Andrei. Dan Dimitriu va fi și orchesrtatorul și dirijorul band-ului care îi va acompania pe concurenți”, spune directorul Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Teleorman, Elena Popa.

Ediția cu numărul 49 a Festivalului Teleorman Pop Fest se va desfășura în perioada 29-31 mai, la Alexandria. În fiecare seară de festival, după evoluția concurenților, artiști și trupe renumite vor susține recitaluri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *