Spargere la Liceul Constantin Noica din Alexandria! Hoții au furat calculatoare și electronice

Liceul Constantin Noica din Alexandria a fost prădat de hoți. Aceștia au pătruns în unitatea de învățământ pe timpul nopții de unde au furat mai multe calculatoare și obiecte electronice. Polițiștii teleormăneni se află la unitatea de învățământ și încearcă să strângă dovezi.

Liceul Constantin Noica din Alexandria a fost spart

Spargere la Liceul Constantin Noica din Alexandria! Hoții au devastat unitatea de învățământ și au furat tot ce se putea.

”Femeia de serviciu a fost prima care a observat. În această dimineață când a intrat în liceu a găsit dezastru. Geamuri și ghivece sparte, totul răvășit… De la cabinetul medical s-au sustras mai multe obiecte. Au fost furate camerele de luat vederi, calculatoare, componente de calculatoare”, ne-a declarat directorul unității de învățământ, Ion Alexe.

Potrivit acestuia mai mult ca sigur hoții sunt elevi sau foști elevi ai liceului.

Bacalaureatul nu este afectat

Pe timpul vacanței de vară nu există pază, iar hoților le-a fost foarte ușor să pătrundă în clădire pe lângă fosta grădiniță.

Din fericire, Liceul Constantin Noica nu este centru de evaluare pentru examenul de Bacalaureat, dar era pentru Evaluarea națională. Aceasta nu va mai putea avea loc în acest liceu și asta deoarece nu mai există logistica necesară pentru a supraveghea procesul, aceasta fiind furată.

Polițiștii teleormăneni au deschis un dosar penal și încearcă să-i prindă pe hoți.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care poate deveni o știre contactează Redacția TRnews.ro pe WhatsApp la: 0785.88.88.58 – doar text, foto și video.

1 thought on “Spargere la Liceul Constantin Noica din Alexandria! Hoții au furat calculatoare și electronice

  1. Infractiunile au fost mereu la ordinea zilei în școlile din Alexandria.Mai știu eu un fost colegiu ,actual liceu de mână a doua, în care Silvia Păun și Manole Neagu făceau semne pe lucrările de bacalaureat ale beizadelelor. De ce oare?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *