7 decembrie 2022

TR News

Stiri din Teleorman

Șoselele teleormănene și-au luat, din nou, tributul

Încă trei cruci vor mai ”răsări” pe marginea drumurilor din județul nostru. Lipsa experienței la volan, neatenția și vremea nefavorabilă au făcut, din nou, aseară, trei victime.

Doi adolescenți, unul de numai 16 ani și celălalt de 19 ani, dar și un adult de 39 de ani și-au pierdut viața într-un grav accident de circulație provocat de o persoană de 18 ani, care avea permis de conducere de doar o lună.

Accidentul s-a produs aseară, in jurul orelor 22:30, în zona localității Vitănești, pe sensul dinspre București spre Alexandria. Șoferița de doar 18 ani, care avea permis de conducere de doar o lună, aflată la volanul unui Opel Vectra, nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de depăşire, în condiţii de carosabil umed, intrând în coliziune frontală cu un Audi condus regulamentar de un bucureştean.

Au urmat, apoi, scene greu de imaginat

Cinci persoane, aflate în cele două autoturisme, au avut de suferit, patru dintre ele aflate în mașina care a produs accidentul. Pentru a putea fi scoase din grămada de fiare a fost nevoie de intervenția echipajului de descarcerare.

accident

Chiar dacă la locul accidentului au sosit atât echipaje SMURD cât și de la Ambulanță, pentru trei dintre victime nu s-a mai putut face nimic. Este vorba despre doi adolescenți, de 16 și 19 ani din județul Giurgiu și de un adult de 39 de ani din Roșiorii de Vede.

Și fata din vina căreia s-a întâmplat tragedia a suferit răni ușoare și a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Alexandria.

Acum, polițiștii teleormăneni au deschis un dosar penal și încercă să afle cu exactitate ce s-a întâmplat aseară și cine se face vinovat, cu adevărat, de tragedie.

Până atunci, însă, dincolo de vina ”legală” pe care, poate, va trebui să și-o asume și pentru care va plăti, adolescenta de doar 18 ani își va aminti, probabil, pentru tot restul vieții, cum în primele sale experiențe automobilistice a luat trei vieți nevinovate.