Mulți șoferi băuți sau fără permise de conducere pe drumurile din Teleorman

șoferi

Se înmulțesc cazurile conducătorilor auto prinși la volan sub influența băuturilor alcoolice sau chiar fără permise de conducere. În ultimele 24 de ore, polițiștii teleormăneni au depistat nu mai puțin de 5 astfel de situații.

Două cazuri în municipiul Roșiorii de Vede

Mulţi şoferi uită regulile de bază pe care le-au învăţat la şcoala de şoferi şi pun în pericol nu doar siguranţa lor, dar şi a celorlalţi participanţi la trafic. Îngrijorător este atunci când aceștia nu dețin permis de conducere și se urcă și băuţi la volan.

Este și cazul unui tânăr de 27 de ani din comuna Peretu. Acesta a fost prins în timp ce conducea un autoturism pe strada Dunării din Roșiorii de Vede cu toate că nu poseda permis de conducere. el s-a ales cu dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere. Parchetul urmând a se propune soluție în acest caz.

Și tot în Roșiorii de Vede a mai fost prins un tânăr de 19 ani care conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere. Și pe numele lui s-a deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere. Parchetul de pe lângă Judecătoria Roșiorii de Vede urmează să dea soluția legală în această situație.

Prins fără permis și în Alexandria

Și polițiștii din municipiul Alexandria au depistat un tânăr în vârstă de 26 de ani din comuna Brînceni în timp ce conducea un autoturism pe strada Fabricii cu toate că nu poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule, urmând a se propune soluție prin Parchet.

Șoferi băuți la volan

Alcoolul nu face casă bună cu şoferia. Polițiștii din Turnu Măgurele au depistat un bărbat în timp ce conducea un autoturism pe strada Mihai Bravu din municipiul Turnu Măgurele, cu toate că se afla sub influența alcoolului. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, al cărui rezultat a indicat o valoare de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat. Din această cauză șoferul a fost condus la Spitalul Municipal Turnu Măgurele pentru prelevarea a două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, urmând a se propune soluție prin Parchet.

Și fără permis și băut

Și ca să fie tabloul perfect, pe raza columei Lița, polițiștii au oprit un autoturism care nu avea numere de înmatriculare. Autoturismul în cauză era condus de un bărbat în vârstă de 28 ani din comuna Lița. În urma verificărilor s-a stabilit că respectivul conducător auto nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto și în urma testării cu aparatul etilotest a indicat o alcoolemie de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital unde i-a fost prelevate două probe de sânge.

În cauză s-a întocmit dosarul pentru comiterea infracțiunilor de „Conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, urmând ca la definitivarea cercetărilor să se propună soluție prin Parchet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *