13 aprilie 2024

TR News

Stiri din Teleorman

Senatoul PNL, Eugen Pîrvulescu s-a alăturat campaniei ”Teleorman, județ curat”

Campania de ecologizare a județului Teleorman începută în urmă cu un an de senatorul Eugen Pîrvulescu este continuată și în acest an. Totul a pornit după ce liberalul a văzut deșeuri aruncate la întâmplare, în păduri, pe marginea drumului sau la marginea localităților, în zone bogate în vegetație care ar trebui să devină simbol de frumusețe naturală pentru Teleorman.

”Teleorman, județ curat, proiectul meu de suflet, este continuat în 2022 de prefectul Haralambie Epure. Campania a fost demarată, astăzi, în municipiul Alexandria, iar acțiunile de ecologizare vor continua, zilele viitoare, în tot județul.

Sunt impresionat de numărul mare al voluntarilor și de implicarea primăriilor din Teleorman, indiferent de culoarea politică. Mă voi alătura și eu acestei campanii frumoase, imediat ce programul din Parlament îmi va permite.

Este un proiect benefic pentru sănătatea județului și a mediului în care trăim, demarat în urmă cu un an, care trebuie să devină tradiție, să cultive simțul responsabilității prin puterea exemplului.

Mulțumesc tuturor celor implicați, pentru felul în care dovedesc că schimbarea vine prin noi înșine”, a spus senatorul PNL, Eugen Pîrvulescu.

În tot județul avem posibilitatea să depozităm în locuri special amenajate deșeurile reciclabile și deșeurile menajere pe care le generăm în locuințele noastre, nu la întâmplare, sufocând natura și comunitatea.

”Am demarat această campanie pentru că dorim să curățăm tot ce a fost aruncat în atâția ani de zile și vă îndemn pe dumneavoastră, cetățenii județului Teleorman, să faceți acest lucru împreună cu noi, pentru copiii noștri, pentru a crea un mediu mai bun și mai curat, pentru sănătatea noastră, a tuturor”, mai spune senatorul liberal.