11 mai 2021

TR News

Stiri din Teleorman

Seiful de valori al unei agenții de pariuri a fost spart! S-au furat aproximativ 30.000 lei

Hoții s-au reprofilat. Dacă în urmă cu 20 de ani aceștia spărgeau bănci, iată că acum principala ”atracție” o reprezintă casele de pariuri. În aceste locații există mereu sume mari de bani, iar locațiile nu sunt la fel de bine păzite ca cele ale băncilor.

Seiful de valori al unei agenții de pariuri din județul Teleorman a fost spart. Hoții au plecat cu aproximativ 30.000 lei. Oamenii legii au intrat pe fir, iar în scurt timp au reușit să rețină un bărbat suspect de comiterea furtului.

”Polițiștii au reținut un bărbat în vârstă de 27 de ani din comuna Băbăița, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. La data de 13 aprilie, în jurul orei 01:00, polițiștii au fost sesizați prin apel la numărul unic de urgență 112 cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns în incinta unei agenții de pariuri din localitatea Frăsinet, de unde au sustras un seif de valori în care se aflau aproximativ 30.000 de lei”, spun polițiștii din Teleorman.

Oamenii legii au efectuat două percheziții domiciliare, la locuințele a doi bărbați din comuna Băbăița, respectiv comuna Gălăteni, fiind ridicate mai multe obiecte ce fac obiectul cauzei. Față de bărbatul în vârstă de 27 de ani din comuna Băbăița a fost dispusă măsura reținerii, acesta fiind încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Teleorman. Cercetările continuă sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alexandria.