23 ianuarie 2021

TR News

Stiri din Teleorman

scene

Scene din filmele de acțiune cu mafia italiană în centrul orașului

Scene neobișnuite petrecute în centrul municipiului Roșiorii de Vede. Un tânăr nervos a intrat în mod intenționat cu autoturismul într-o altă mașină în care se aflau două persoane. Bărbatul violent a fost reținut pentru 24 de ore.

Imagini desprinse din filmele americane

Imagini desprinse din filmele de acțiune cu mafia italiană s-au petrecut în municipiul Roșiorii de Vede. Un șofer nervos a plecat în urmărirea unui autoturism condus de un bărbat din Roșiorii de Vede. Atunci când l-a ajuns din urmă s-a comportat ca un gangster. A depășit autoturismul din fața sa și a intrat intenționat în el. Mai mult, s-a dat jos și a început să-l înjure pe șofer și să-i adreseze cuvinte amenințătoare.

Polițiștii au fost anunțați de unul dintre pasagerii din mașina avariată.

Polițiștii au încercat să aplaneze conflictul

Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că cele anunțate se adeveresc.

”În timp ce un bărbat în vârstă de 25 de ani conducea un autoturism pe strada Dunării din Roșiorii de Vede a observat în trafic un alt autoturism condus de un bărbat în vârstă de 45 de ani, pe care l-a urmărit, iar la intersecția str.Dunării-str.Mărășești, i-a depășit și le-a lovit intenționat autoturismul, provocându-le distrugeri și adresându-le cuvinte amenințătoare”, se arată în raportul polițiștilor roșioreni.

Și-a continuat ”show-ul” și după intervenția polițiștilor

Mai mult, chiar și de față cu polițiștii tânărul și-a menținut atitudinea. El a amenințat și a făcut scandal.

Pe numele tânărului recalcitrant a fost deschis dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de influențarea declarațiilor, lovire, amenințare și distrugere. Față de acesta a fost luată măsura reținerii pentru 24 ore și depunerea sa în arestul IPJ Teleorman.

El urmează să fie prezentat în cursul zilei de astăzi Parchetului cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.