26 noiembrie 2020

TR News

Stiri din Teleorman

Germani locuri de munca

Salarii de peste 2500 de Euro pentru cei care doresc să lucreze în Germania

Germania are nevoie de forță de muncă bine calificată și plătește, pentru acest lucru, până la 2500 de Euro.

Germania caută ospătari, bucătari sau lăcătuși mecanici

Teleormănenii care au experiență ca ospatari, bucătari sau lăcătuși mecanici și doresc să lucreze în Germania, au la dispoziție 16 locuri de muncă, în această țară.

”Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă, prin serviciul de ocupare EURES România, oferă 16 posturi pentru lucrătorii calificați care doresc să desfășoare o activitate sezonieră sau permanentă în Germania. Sunt disponibile 8 posturi de ospătar, 2 de recepționer, 4 posturi de bucătar, unul de coordonator evenimente și unul de lăcătuș mecanic”, Anunță AJOFM Teleorman.

Selecția va avea loc la Brașov

Pentru ocuparea acestor locuri de muncă se va organiza o selecție la Brașov, ȋn luna septembrie a acestui an.

Cei interesați de aceste posturi trebuie să aibă calificare profesională corespunzatoare și cunoștințe bune și foarte bune de limba germană.

Germania oferă salarii de până la 2500 de Euro

Contractele de muncă pot fi pe durată determinată, de 12 luni, cu posibilitate de prelungire, sau pot fi permanente. Salariul oferit este de intre 1800 si 2250 euro brut/lună, pentru posturile de ospătar, intre 1850 si 2095 euro brut/lună, pentru posturile de bucătar/commis de cuisine, 2095 euro brut/lună, pentru posturile de recepționer, intre 2000 si 2500 euro brut/lună, pentru postul de coordonator evenimente și 2513 euro brut/lună pentru postul de lăcătuș.

Angajatorii pot asigura cazarea gratuit/contra cost, sau oferă sprijin în vederea găsirii unei locuinţe.

Teleormănenii interesați de aceste oferte, care corespund cerințelor posturilor, trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Teleorman, pentru a primi formularele de aplicare și pentru a fi înregistrate în baza de date pentru muncă în străinătate.