Proaspăt inaugurată, în sala polivalentă din Alexandria curge apa din tavan

Sala polivalentă

Peste 20 de milioane de lei au costat lucrările de modernizare a sălii polivalente din Alexandria. La nici 3 luni de la inaugurare, au început să apară și primele probleme. După ploaia de acum câteva zile, acoperișul a cedat. Parchetul s-a umflat și va trebui schimbat.

Plouă în interiorul Sălii Polivalente

sala sporturilor din alexandria
Oficialitățile la inaugurarea Sălii Polivalente

Milioane de lei, cheltuiți pentru o lucrare de mântuială. De la jumătatea lunii mai, Alexandria are o nouă sală a sporturilor. La ceremonia de inaugurare au luat parte toate oficialitățile județului, dar și reprezentanți ai Guvernului. Printre ei s-au aflat vicepremierul Sevil Shhaideh și ministru al Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, dar și secretarul de Stat in Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene, Adrian Gâdea.

Aerul condiționat nu funcționează

Cu toate că dispune de dotări moderne, lucrarea a fost făcută prost. După fiecare ploaie, acoperișul cedează, iar interiorul se transformă într-un adevărat patinoar. Mai mult, cluburile sportive din județ, care se antrenează acolo, se plâng că aerul condiționat nu funcționează, iar în zilele caniculare încăperea se transformă în saună.

sala sporturilor din alexandria
Au tăiat panglica Sălii Polivalente

În urmă cu 2 ani, Compania Națională de Investiții din cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, minister condus, la acea vreme, de actualul președinte al Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a aprobat modernizarea sălii sporturilor din Alexandria.

Tribune pentru VIP

Tribuna a fost reamenajată cu 1350 locuri pentru public general, 100 locuri VIP, 50 de locuri presă. Terenul de joc, cu dimensiunea de 44*24 metri, se pretează pentru meciuri indoor de handbal, baschet, volei tenis, judo, badminton. Au fost amenajate săli de sport pentru activități conexe: antrenamente pentru judo, sală pentru dezvoltarea forței, sală de antrenamente pentru scrimă.

sala sporturilor din alexandria

Dotări ”de top”, condiții de epoca de piatră

De asemenea, ca dotări, noua Sală a Sporturilor din Alexandria beneficiază de sistem de nocturnă pentru meciuri televizate, sistem de sonorizare, sistem de afișaj cu tabele de scor electronice, sistem de climatizare, grupuri sanitare pentru toate categoriile de utilizatori, inclusiv pentru spectatorii cu handicap locomotor.

Lucrările de modernizare s-au ridicat la aproximativ 20,5 milioane de lei.

Fosta sală polivalentă din Alexandria a fost construită la începutul anilor 70. Din păcate, în ultimii ani, starea tehnică a sălii s-a tot degradat, iar șarpanta metalică nu mai îndeplinea sarcinile, conform normelor în vigoare.

5 thoughts on “Proaspăt inaugurată, în sala polivalentă din Alexandria curge apa din tavan

  1. Nemultumiti mai sunteti! Aveti si sala si bazin si sauna si tot comentati!

    Voi aveti un stil de management prost: ia dati un leu la BOR sa va ajute cu vremea si programati mai bine meciurile de handbal/basketball/polo/patinaj!

  2. Si inainte de modernizare principala problema a fost exact cea actuala. Cum cadea o ploicica, din loc in loc, pe podea rasareau galetile care colectau apa. Cat despre efectul de sauna vara si frigider iarna, este foarte bine cunoscut de catre toti cei care aveau treaba in “Polivalenta”
    Deci, nimic nou sub soare! Pacat…

  3. NU NUMAI IN SALA DE SPORT SE FACE MANTUILA DAR SI ASFALTUL TURNAT PE SOSEAUA SMARDIOASA- BEIU DE O LUNA TOT MANTUILA SA-I RAMAN BANII individului si repetentrului si obsedatului sexual de dragnea sa-si cumpere inca o ferma in Brazilia .Parca ar trai 1000 de ani de nu se mai satura dar nu-l prinde 23 august in libertate ,trimis in Siberia pe 50 de ani impreuna cu videanu udrea basescu si altiii sa fei pusa legea 18 din 1968 in aplicare.Vedeti pe internet cu este aruncat la groapa de gunoi liviu dragnea de catre evrei.ASTA IARNA IN FEBRUARIE MASINILE LUI TEL DRUM,FARA NICI UN PIC DE ZAPADA CIRCULAU LA OREL 5-6 CA SA FURE BANII POPULATIEI.liviule nici nu stii cat de purice incepi sa fiii.Inceputul safrsitului pentru repetentul care a sarcit judetul cel mai bogat din EUROPA,hitler a carat pamant cu 5-6 % humus de la Toporu iar noi suntem cel ,mai sarac judet datorita acestui repetent si obsedat sexual care a futuu tot de la consiliu judetean

  4. PUTIN OFERA LA FIECARE PRIMUL COPIL NASCUT IN RUSIA 20 DE MII DE DOLARI LA AL DOILEA 15 MII SI LA AL TREILEA 10 MII DE DOLARI IAR IN BULGARIA CEA MAI MARE PENSIE NU DEPASESTE 500 DE EURO ,AVEM PENSII DE NESIMTITI DE MII DE EURO PE CARE DACA LE REDUCEM CA IN BULGARIA PUTEM SA OFERIM SI-N ROMANIA CATE 10 000 DE LEI LA PRIMUL SI AL DOILEA COPIL NASCUT.IN FELUL ACESTA va creste si-n Romania natalitatea.UN PENSIONAR DE CAP PRIMESTE DUPA 30 DE ANI DE MUNCA 500 SAU 600 DE RON IAR UN NESIMTIT IA 20 000 -40 000 DE LEI .ZDROBITI ORANDUIREA CEA CRUNTA SI NEDREAPATA CE LUMEA O IMPARTE IN MIZERI SI bogatti,aA DOUA REVOLUTIE NU VA MAI INCEPE DIN TIMISOARA CI DIN ALEXANDRIA DE LA viluta repetentului de liviulet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *