26 noiembrie 2020

TR News

Stiri din Teleorman

Germani locuri de munca

S-a actualizat lista locurilor de muncă vacante în Teleorman

334 de joburi sunt disponibile, în această perioadă, în județul Teleorman. Săptămâna aceasta, atât marii angajatori din județ, cât și antreprenorii mai mici au nevoie de forță de muncă.

În Alexandria, de exemplu, SC Electrotel SA angajează sudori, ingineri mecanici, instalatori, lăcătuși mecanici, proiectant inginer electrotehnic și mecanic, stivuitoriști și sudori.

SC IAICA SA cauta muncitori necalificați, frezori și sudori cu arc electric.

SC FLUOROCARBON SRL are nevoie de un specialist în achiziții, SC KOYO SA angajează ingineri mecanici și operatori la mașini-unelte, iar SC FARINA SA caută electricieni, patiseri și brutari.

Și Kaufland are nevoie, în această perioadă, de lucrători comerciali.

Alexandria

În total, în municipiul reședință de județ sunt disponibile 203 locuri de muncă. Se caută, printre altele, economiști, agenți de pază, casieri, vânzători, operatori calculator sau gestionari.

Roșiorii de Vede

Magazinul Profi angajează, în zona Roșiorii de Vede, cinci casieri, cinci vânzători, un recepționer marfă și un lucrător comercial. Două fabrici de textile caută confecționeri-asamblori articole textile, călcătorese lenjerie, muncitori necalificați și ucenici.

Turnu Măgurele

În Turnu Măgurele sunt vacante 27 de locuri de muncă. Dintre acestea, 12 sunt în cadrul magazinului Profi din Turnu Măgurele. Și aici se caută cinci casieri, cinci vânzători, un recepționer marfă și un lucrător comercial. Școala gimnazială Beuca angajează un îngrijitor de clădiri, iar o fabrică de confecții, 14 ucenici-confecționeri-asamblori articole textile.

Videle

La Videle, SC Foraj Sonde SA are nevoie de un asistent medical generalist, trei ingineri mecanici, cinci muncitori necalificați în mine și cariere și doi specialiști în domeniul securității și sănătății în muncă.

Zimnicea

22 de locuri de muncă sunt disponibile și la Zimnicea: unul de patiser, unul de lucrător gestionar și 20 de muncitor necalificat.

Pentru majoritatea posturilor vacante, angajatorii încheie contracte de muncă pe perioadă nedeterminată, iar pentru ocuparea celor mai multe joburi este nevoie doar de studii medii sau profesionale. Atenție, însă, unii angajatori cer aspiranților la un post vechime între 6 luni și 5 ani.

Teleormănenii care vor să obțină mai multe informații despre locurile de muncă vacante, angajatori sau condiții de ocupare, pot apela Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Teleorman la numerele de telefon 0247/312.944 – pentru Alexandria; 0247/460.320 – pentru Roșiorii de Vede; 0247/411.559 – pentru Turnu Măgurele; 0247/454.326 – pentru Videle și 0247/366.433 pentru Zimnicea.