12 august 2022

TR News

Stiri din Teleorman

S-a redeschis Clubul Pensionarilor din Alexandria!

Clubul Pensionarilor din Alexandria are o nouă casă, în incinta Pieței Alexandria, la etaj – Hala veche. Cele mai multe dintre concursurile dedicate Zilelor Municipiului Alexandria 2021  (tenis de masă, rummy, table, șah), se vor desfășura în incinta clubului.

S-a redeschis Clubul Pensionarilor din Alexandria. În anul 2019 s-au demarat lucrările privind reamenajarea spațiului mai sus-menționat în vederea compartimentării cu birouri pentru toate asociațiile de pensionari legal constituite, spații pentru biliard, șah, rummy, bibliotecă, sală de lectură și zonă de socializare cu acces la internet, oficiu dar și sală multifuncțională. Lucrările au fost finalizate în anul 2020 dar, în contextul pandemiei de COVID-19 și pentru a limita răspândirea noului coronavirus, porțile clubului au rămas închise până anul acesta.

Lucrările au constat în refacerea acoperișului, reparații interioare, montare pardoseală, reparații grupuri sanitare, realizarea instalațiilor (sanitare, electrice, termice, ventilație), placare și reabilitare scară și balustradă, transformare lift de marfă în lift de persoane, amenajare rampă pentru persoanele cu dizabilități (din stradă în clădire și în interior, până la lift), dotări.

Biblioteca are aproximativ 150 de locuri disponibile și aproximativ 1000 de volume. Pe lângă bibliotecă, au mai fost amenajate 2 săli de tenis de masă, o sală de biliard, o sală de șah/ table/ rummy, fiind delimitate prin amplasarea unor paravane mobile.