30 iulie 2021

TR News

Stiri din Teleorman

Răpus de Covid-19, ultim omagiu din partea colegilor

Angajații Serviciului Județean de Ambulanță Teleorman și-au luat rămas bun de la un coleg răpus de Covd-19, într-o atmosferă apăsătoare și plină de durere. Alin Olteanu, ambulanțier la Roșiorii de Vede, a pierdut lupta cu noul coronavirus în timp ce se afla pe un pat de spital în București. El este plâns, acum, de familie, colegi și de toți cei care l-au cunoscut.

Vestea că Alin Olteanu, ambulanțier în Roșiorii de Vede, a pierdut lupta cu Covid-19 a căzut ca un trăsnet asupra colegilor săi. Bărbatul, în vârstă de 49 ani, asistent medical coordonator peste 10 ani la Serviciul de Ambulanță Județean Teleorman –Stația Roșiorii de Vede, a decedat după zile întregi de luptă cu boala. Era internat la Spitalul Matei Balș din București în stare gravă, iar pentru ca starea sa să se amelioreze ar fi avut nevoie de un transplant pulmonar. Pentru că regulile impuse de pandemie nu le-au permis colegilor să fie alături de Alin la înmormântare, o mașină cu trupul neînsuflețit al bărbatului a făcut un popas în curtea Serviciului Județean de Ambulanță, astfel încât cei care l-au prețuit să își poată lua bun rămas.

Alin Olteanu a fost infectat cu noul coronavirus în urmă cu două luni, timp în care s-a luptat în continuu pentru viața sa.