psd teleorman

Conducerea PSD Teleorman reacționează la declarațiile premierului Cioloș despre asistații social din județul nostru

Conducerea PSD Teleorman a reacționat, astăzi, la declarațiile recente ale prim-ministrului Dacian Cioloș, conform cărora Teleormanul este județul cu cei mai mulți asistați social din țară.

“În județul Teleorman, condus de Liviu Dragnea, avem cei mai mulți asistați social. Acolo nu se dezvoltă economia, oare de ce?”, a spus, recent, premierul Dacian Cioloș.

Președintele PSD Teleorman: nu acceptă ca teleormănenii să fie jigniți

Președintele PSD Teleorman, Adrian Gâdea și vicepreședintele organizației județene, Victor Drăgușin, dezmint informația lansată public de Dacian Cioloș, despre care spun că este o minciună și o jignire la adresa locuitorilor județului nostru.

”Nu în Teleorman se înregistrează cel mai mare număr de persoane care beneficiază de ajutor social, mai sunt multe județe în fața Teleormanului. Dolj este județul cu cel mai mare număr de persoane care beneficiază de ajutor social. Afirmațiile domnului Cioloș mi se par profund jignitoare pentru teleormăneni. Din păcate, nu este prima dată când cetățenii acestui județ sunt jigniți și nu acceptăm ca noi, cei care trăim în acest județ, să fim jigniți de persoane care nu au legătură cu acest județ.

Nu este corect ca domnul Cioloș să stigmatizeze Teleormanul și teleormănenii, pentru că și teleormănenii sunt români. Eu cred că, dacă ar fi venit în Teleorman și ar fi stat de vorbă cu ei, i-ar fi cunoscut mult mai bine”, a declarat președintele PSD Teleorman, Adrian Gâdea.

Vicepreședintele PSD: Guvernul Cioloș ne-a blocat investițiile

Primarul Alexandriei și vicepreședintele PSD Teleorman, Victor Drăgușin, a reacționat și el față de declarația premierului.

”Eu nu sunt doar jignit, sunt oripilat de ceea ce am luat la cunoștință despre declarația premierului. Sunt indignat de modalitatea prin care PNL înțelege să-și facă o campanie electorală. Probabil că ne consideră proști pe noi, teleormănenii. Cu siguranță există un decalaj între noi și alte județe. A te folosi acum de faptul că președintele celui mai mare partid este teleormănean și încerci să induci opiniei publice faptul că speranțele mari pe care le-au avut teleormănenii nu au putut fi finalizate doar pentru că nu s-a ocupat președintele Consiliului Județean, nu este doar o minciună, este o mare nesimțire, și o spun apăsat”, a spus vicepreședintele PSD Teleorman, Victor Drăgușin.

În plus, Victor Drăgușin a declarat că Guvernul condus de Dacian Cioloș nu a finanțat obiective de care județul are nevoie și a blocat investițiile.

Declarația lui Dacian Cioloș, menită să-l discrediteze pe Liviu Dragnea

Cei doi lideri județeni ai Partidului Social Democrat consideră că prin aceste afirmații se dorește discreditarea lui Liviu Dragnea.

”Pentru că a demonstrat că a putut să coordoneze un program de guvernare cu care noi ne-am prezentat în această campanie electorală. Un program în care sunt cuprinse toate categoriile socio-profesionale”, au declarat cei doi lideri PSD.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *