23 septembrie 2023

TR News

Stiri din Teleorman

Direcția pentru Protecția Copilului face angajări.

Direcția pentru Protecția Copilului face angajări. Cinci posturi, scoase la concurs

Direcția pentru Protecția Copilului face angajări. Teleormănenii cu studii economice, cu sau fără experiență, își pot depune dosarele de participare la concurs. Cinci posturi sunt disponibile, în această perioadă, la Direcția Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Teleorman. Unul este de consilier, două de inspector și două de referent.

Te-ar putea interesa și CONSILIUL JUDEȚEAN TELEORMAN FACE ANGAJĂRI

Direcția pentru Protecția Copilului a scos la concurs cinci posturi

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Teleorman organizează concurs de recutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiilor publice de execuție. Unul este de consilier, clasa I, grad profesional superior, în cadrul Serviciului economic financiar-contabil. Două posturi sunt de inspector, clasa I, grad profesional principal, respectiv asistent, în cadrul Serviciului economic financiar-contabil și în cadrul Compartimentului finanţe, buget. Celelalte două sunt pentru referent, clasa III, grad profesional superior, în cadrul Serviciului economic financiar-contabil.

Citește și ANAF FACE ANGAJĂRI. 12 POSTURI DISPONIBILE LA ANTIFRAUDĂ ALEXANDRIA

Dosarele se depun într-o săptămână

Teleormănenii care vor să se înscrie la concursul de ocupare a uneia din aceste funcții trebuie să-și depună dosarele într-o săptămână.

Concursul se va organiza pe data de 01 februarie 2017, ora 10:00, proba scrisă. Interviul se va desfășura pe data de 03 februarie 2017, de la ora 10:00.

Pe aceeași temă NOI LOCURI DE MUNCĂ VACANTE, ÎN ACEASTĂ PERIOADĂ, ÎN TELEORMAN

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială a Consiliului Județean Teleorman. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Teleorman – Compartimentul Resurse Umane, telefon 0247/316611, interior 16.