Prietenie inedită! Tanti Dida a fost vizitată din nou de jandarmi! FOTO

Jandarmii din Teleorman au legat o prietenie mai puțin obișnuită. În urmă cu aproape 2 ani, aceștia au aflat de o bătrânică de 81 de ani din comuna Țigănești care trăiește la limita subzistenței, uitată de lume și de autorități, având alături, drept companion, doar o pisică. Jandarmii au prezentat cunoscuților cazul bunicii și au reușit să strângă mai multe obiecte și alimente pentru aceasta, așa că au hotărât să îi facă o vizită.

Georgeta Rădoi, sau mamaia Dida, așa cum o alintă noii săi prieteni, își trăiește viața, la cei aproape 82 de ani ai săi, de pe o zi pe alta. De ceva timp, însă, jandarmii teleormăneni o vizitează cât pot de des, încercând, astfel, să-i mai aline singurătatea și să se asigure că are ce pune pe masă și cu ce să se încălzească pe timp de iarnă.

Pe acceași temă: Nu are ce mânca și nici lemne de foc, dar are două suflete care îi țin de cald

Într-o cămăruță aflată la marginea comunei Țigănești, în câmp, își duce traiul mamaia Dida, o bătrână cu privire tristă, dar caldă, pe care familia a respins-o și care nu are niciun venit stabil. Singurele suflete pe care le are alături sunt pisicile și un cățel.

Aflându-i povestea tristă, jandarmii teleormăneni au hotărât, în urmă cu doi ani, să încerce să o ajute cu ce pot. Așa s-a legat o prietenie strânsă. Iar starea bunicii Dida pare că se îmbunătățește de la o vizită la alta, spun jandarmii.

Astăzi, mamaia Dida a primit, prin intermediul Inspectoratului Județean de Jandarmi Teleorman, alimente și produse de igienă donate de oameni cu suflet mare care au aflat de povestea acesteia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *