11 mai 2021

TR News

Stiri din Teleorman

Prețuri și de 10 ori mai mici, la magazinul Finanțelor teleormănene

Teleormănenii fără venituri prea mari, care nu își permit să cheltuiască mulți bani pe haine sau produse cosmetice, pot face o vizită magazinului propriu al Finanțelor Publice. De acolo își pot achiziționa produse la prețuri accesibile. De la produse alimentare, confecții și încălțăminte, bunuri de uz casnic, materiale și piese de schimb pentru diverse bunuri, dar și detergenți sau produse cosmetice.

Haine de piele la 40 de lei, treninguri la 25 de lei, produse cosmetice între 15 și 30 de lei și multe alte articole. Toate se găsesc la magazinul propriu al Finanțelor Publice Teleorman, amplasat chiar în sediul instituției.

În general, bunurile comercializate prin magaziunul AJFP Teleorman sunt produse alimentare cu un grad scăzut de perisabilitate. Mai exact, confecții și încălțăminte, bunuri de uz casnic, materiale și piese de schimb pentru diverse bunuri și detergenți și produse cosmetice.

Bunurile provin din confiscările efectuate de organele competente cu atribuții de confiscare.

7,5 lei pentru o cămașă

Prețurile bunurilor confiscate și achiziționate în magazinul Agenției Județene a Finanțelor Publice Teleorman sunt stabilite de o comisie de evaluare constituită în baza legii. Acestea diferă în funcție de gradul de uzură fizică și morală a bunurilor respective, utilitatea lor pentru potențialii cumpărători, cantitatea, caracterul sezonier și termenul de valabilitate. O cămașă comercializată la magazinul finanțelor costă 7,5 lei, un cauciuc de bicicletă costă 5 lei iar o uniformă școlară, puțin peste 11 lei.

Magazinul propriu al Administrației Județene a Finanțelor Publice TELEORMAN se află în Alexandria, pe strada Dunării, numarul 188.