11 decembrie 2023

TR News

Stiri din Teleorman

Preselecție pentru dansatori și soliști instrumentiști în ansamblul ”Florile Burnasului”

Se caută dansatori și artiști pentru ansamblul de cântece și dansuri populare ”Florile Burnasului”, în municipiul Alexandria. La preselecția din data de 17 mai sunt așteptați toți tinerii talentați cu vârsta cuprinsă între 10 și 15 ani.

Ansamblul de cântece și dansuri populare ”Florile Burnasului” organizează în data de 17 mai, în intervalul orar 18.00 – 20.00, preselecția elevilor din unitățile de învățământ din Alexandria, cu vârste cuprinse între 10 și 15 ani pentru dansatori și soliști instrumentiști. Preselecția are loc la Centrul Multifuncțional pentru Tineri din municipiul Alexandria.

Pentru cei care nu știu, ansamblul “FLORILE BURNASULUI” a luat fiinţă în anul 2015 la inițiativa profesorului Floriana Aurel, în cadrul proiectului “VOLUNTARI PENTRU ALEXANDRIA”, proiect susținut de Primăria Alexandria.

Florile Burnasului au obținut Premiul I la Festivalul național “Dialogul artelor” Alexandria, ediția 2016; Premiul III la Festivalul internațional de dans “În pași de dans” Alexandria, ediția 2016; Premiul I la Festivalul regional de folclor “Drăgaica” Alexandria, edițiile 2017, 2018; Premiul I și titlul de laureat al Festivalului Internațional de Folclor pentru Copii și Tineret Pitești, ediția 2017.

Pentru participarea la preselecție nu se percepe taxă.